Account protection/ro

From xat wiki
Revision as of 12:20, 28 November 2017 by Lunala (xat.me/Lunala)
Jump to: navigation, search
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎svenska • ‎български • ‎српски / srpski • ‎العربية • ‎ไทย

Acest articol vă va oferi informații despre diferite setări de securitate pe xat și cum funcționează acestea. Cu toate că aceste setări pot crește securitatea contului, nu ar trebui să vă bazați pe acestea în totalitate. De asemenea, avem alte ghiduri de securitate pe care doriți să le verificați.

IMPORTANT: personalul xat sau voluntarii nu vă vor cere niciodată să opriți contul de la blocare și nicio altă caracteristică de securitate. Dacă cineva vă cere să opriți contul de la blocare, aceștia încearcă să vă acceseze contul și să vă fure xats/zile/puteri.

5 zile hold

Dacă xat detectează ceva suspect pe contul dumneavoastră și suspectează phishing, acesta poate fi blocat de la transferuri și comerț pentru 5 zile. Acest lucru vă acordă timp pentru a rezolva problema și împiedică phishers să transfere, mai departe, xats sau zilele dumneavoastră. Acest lucru nu poate fi dezactivat și se aplică pentru toate conturile.

Protecția contului

Această opțiune este activată pe toate conturile utilizatorilor, în mod implicit, și poate fi dezactivată pe pagina de logare. Când xat observă o logare dintr-o locație diferită, vi se va cere să vă logați printr-un link trimis pe contul de e-mail cu care a fost creat contul dumneavoastră de xat.

Acest sistem a fost pus în aplicare pentru a împiedica utilizatorii neautorizați să obțină acces la contul dumneavoastră. Link-ul special se schimbă de fiecare dată când vă conectați, deci nu trebuie să-l salvați. Dacă primiți un link de logare întâmplător pe e-mail când nu ați încercat să vă logați, ar trebui imediat să schimbați parola contului.

Vă rugăm să rețineți, înainte de a dezactiva această setare, o reținere de 3 zile va fi aplicată contului dumneavoastră, dacă alegeți să o dezactivați.

Autentificarea contului

Ca un strat extins de protecție, xat a integrat Autentificarea Google. Autentificarea nu este activată în mod implicit și trebuie să fie activată manual de către utilizatori. Aceasta va genera coduri aleatorii care vă vor permite să vă accesați contul. În scopul de a încuraja utilizatorii să activeze această setare și să-și protejeze conturile, acest lucru a fost făcut o cerință pentru puterea Tickle.

Vedeți articolul Autentificare pentru mai multe informații despre această caracteristică.

Cont blocat

Când aveți această opțiune activată, xat va bloca orice încercări de logare care nu provin de la locația de acasă. Puteți să vă logați doar de acasă, indiferent de situație. Pentru a activa această setare, trebuie să fiți acasă. Dacă v-ați mutat locația sau v-ați schimbat furnizorul de serviciu internet (ISP) de când v-ați înregistrat, va trebui să cereți o actualizare a locației printr-un tichet.

Întrebări frecvente

ÎNTREBARE. Ce se întâmpla dacă am contul blocat și încerc să mă loghez dintr-un alt calculator, din altă parte ?"

Nu veți fi capabil să vă logați. Asiguraţi-vă că dezactivaţi blocarea contului dacă plănuiţi să călătoriţi sau să vă mutaţi.

ÎNTREBARE. Ce se întâmplă dacă am un IP dinamic; mai mă pot loga cu contul de blocare activat? Se va adapta la IP-ul meu dinamic?

În unele cazuri, blocarea contului nu funcţionează cu IP-urile dinamice. Depinde de cum este setat IP-ul dumneavoastră dinamic. Nu este recomandat să folosiţi blocarea contului dacă aveţi IP dinamic.

ÎNTREBARE. Sunt blocat! Acum ce pot face?

Intrați pe https://xat.com/ticket și deschideți un tichet cu subiectul de ajutor setat pe "Locked Out". Pentru un tutorial mai detaliat cu privire la modul de a face acest lucru, vă rugăm să consultați ghidul Locked Out.

ÎNTREBARE. Dacă am un laptop, pot rămâne mereu autentificat?

Blocarea contului depinde de unde este locația dumneavoastră. Dacă luați laptop-ul sau orice alt dispozitiv într-o altă locație și încercați să vă logați pe contul dumneavoastră, veți fi blocat.

ÎNTREBARE. De ce nu sunt capabil să activez blocarea contului?

Dacă v-ați schimbat locația după ce ați activat blocarea contului pe contul dumneavoastră xat, deschideți un tichet cu subiectul de ajutor setat pe "Location Update".