Appbot/ro

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Appbot and the translation is 100% complete.

Other languages:
English • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

appbot.png (APPBOT) - Creați și rulați jocuri și aplicații în chat UNLIMITED

Puterea AppBot vă permite să creați aplicații și jocuri personalizate pentru a rula în chat, sau chiar să le rulați pe cele scrise de alții, prin noua aplicație Canvas care rulează cu versiunea HTML5 de xat. Acest lucru creează un mediu în care puteți crea aplicații precum jocuri, sondaje, teste, moderatorul lunii etc.

AppBot este încă o lucrare în desfășurare și un kit de dezvoltare software care va oferi indicații adecvate pentru dezvoltarea aplicațiilor și jocurilor care să funcționeze cu această putere ce ar trebui lansată în curând. Deocamdată, urmăriți secțiunea sectiunea forumului pentru noutăți și actualizări cu privire la această putere.

Comenzi

Consultați the article privind specificul comenzilor de pânză.

Tutoriale

Pentru a juca un joc Canvas sau pentru a vă face propriul joc, trebuie să parcurgeți câțiva pași. Aceste tutoriale ar trebui să vă ajute să rulați sau să creați o aplicație pe propriul grup de chat.

Noțiuni introductive

dezvoltarea aplicațiilor de chat

În primul rând, dacă doriți să rulați un joc, trebuie să găsiți o aplicație Codepen xat. Faceți clic pe [1] pentru a trage și arunca codul smiley care se potrivește. Fereastra de dezvoltare a aplicațiilor xat vă permite să configurați botul de joc. Scrie numele grupului tău de chat în caseta „ 'nume de chat' . Caseta „ 'RegName' 'trebuie completată cu un nume de utilizator înregistrat xat. Nu folosiți propriul nume înregistrat, deoarece contul va fi transformat temporar într-un bot. Vă recomandăm să utilizați un cont secundar care are puterea AppBot și zile. Caseta „ nume pentru bot' 'vă permite să alegeți un nume botului dumneavoastră. În final, dar nu în ultimul rând, caseta „ 'apikey' 'trebuie completată cu cheia API a botului dumneavoastră. Pentru a-l găsi, conectați-vă la contul dumneavoastră de bot, verificați „ 'Resetați cheia API' 'sub setările de securitate și asigurați-vă că dați click pe' 'Actualizați setările de securitate' 'odată conectat. Vă rugăm, NICIODATĂ nu vă împărtășiți cheia API, deoarece nimeni nu are nevoie de ea. Dacă acest lucru este necesar, îl puteți reseta oricând. După ce ați finalizat fereastra de dezvoltare a aplicației xat, apăsați butonul „'Rulați AppBot pe chat'". Reveniți la chat și faceți botul membru. Asigurați-vă că utilizați versiunea HTML5 de xat (adică xat.com/Chat?new). Accesați aplicația Canvas (listată alături de celelalte aplicații xat) și, în final, apăsați butonul „ 'Rulați AppBot pe chat' 'pentru a porni aplicația / jocul pe chatul dvs.

Membrii echipei

Mai jos se află o listă de utilizatori ce contribuie la proiect. Sunt utilizatori normali ce contribuie la dezvoltarea site-ului de aplicații/jocuri pentru utilizare cu această putere. Informațiile sensibile nu ar trebui trimise către producătorii de jocuri, iar producătorii de jocuri nu sunt în măsură să răspundă cererilor de asistență sau de ajutor în probleme legate de cererile de asistență.

Nume de Forum: xat ID: Jocuri Notabile:
Jedi fr.png Jedi (1B)
Junior do.png Junii (1522897229) Pawns
Maverick Maverick (1070) Checkers
xLaming PAULO (162497) Bingo
SLOom fr.png SLOom (110110) Smileymatch