Category:Group/ro

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Category:Group and the translation is 100% complete.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎ไทย

Puterile de grup sunt puteri care pot fi atribuite grupului dumneavoastră de chat. În general, aceste puteri dau grupului de chat abilități sau emoticoane suplimentare, care, în mod normal, nu ar fi disponibile. Puterile de grup nu pot fi comercializate atunci când sunt atribuite chat-ului dumneavoastră. În plus, puterile de grup pot fi atât Limitate sau Nelimitate.

Pentru a atribui puterea în Setările Casetei Chat, bifați căsuța de lângă putere, urmată de butonul "Actualizați aceste setări".

Atribuirea unei puteri de grup

Pentru a atribui o putere de grup, întâi achiziționați puterea pe care o doriți, apoi mergeți pe chat-ul pe care doriți să o atribuiți. Scrieți numele puterii pe chat, de exemplu: "(redirect)", click pe emoticonul care apare, și dați click pe butonul "Assign". Apoi, un proprietar principal va trebui să atribuie puterea în setările casetei de chat. Pentru a accesa setările casetei de chat, click pe "Editați-vă chat-ul", apoi pe "Caracteristici Suplimentare". În mod alternativ, puteți da click pe "Edit" sub chat, introduceți parola chat-ului, iar apoi click pe "Setările Casetei Chat". Odată ce sunteți acolo, derulați în jos până la "Caracteristicile suplimentare ale casetei de chat" și căutați puterea care a fost atribuită și bifați caseta de lângă aceasta. După ce ați bifat caseta, derulați în josul paginii și click pe "Actualizați aceste setări". Reîmprospătați chat-ul și veți avea puterea de grup succes atribuită.

Anularea unei puteri de grup

Pentru a anula o putere de grup, accesați chat-ul căruia i-a fost atribuit și tastați-l în chat, faceți clic pe emoticon și faceți click pe „Dezatribuire”. Dacă ați uitat chatul căruia i se atribuie, conectați-vă la contul dumneavoastră și faceți click pe fila „grup” din pagina de gestionare a contului de utilizator. Aici veți vedea numele puterii de grup urmat de „Grup1”, care este chat-ul la care este atribuită puterea. Dacă faceți clic pe „Grup1” vă va conduce la chat pentru a vă dezatribui.

Pentru a vă vizualiza puterile alocate, apăsați pe tabul "grup" de pe pagina de gestionare a contului de utilizator.

Scoaterea unei puteri de grup pe un chat șters

Dacă ați avut o putere de grup atribuită unui chat care a fost șters, urmați pașii de mai jos pentru a vă ajuta să vă scoateți puterea.

1.Încercați să folosiți comanda /go. Accesați orice chat și scrieți /go CHATNAME și vedeți dacă vă puteți conecta la chatul sters. Dacă nu,treceți la următorul pas.

2.Copiați următorul link http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf?id=IDHERE și înlocuiți "IDAICI" cu ID-ul de chatului șters. Pentru a obține ID-ul chatului șters, conectați-vă și faceți clic pe fila „grup” din pagina de gestionare a contului de utilizator. Click dreapta pe grupul unde este atribuită și selectați "Copiați Link-ul Adresei". Lipiți linkul în bara URL a browserului dumneavoastă și copiați „ doar numerele și introduceți-le în linkul de mai sus. De exemplu, dacă linkul chatului dumneavoastră este http://xat.com/xat12345678, numărul chatului dumneavoastră este 12345678.