Category:Group/ro

From xat wiki
Revision as of 20:39, 26 June 2019 by FuzzyBot (xat.me/FuzzyBot) (Updating to match new version of source page)
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎ไทย

Puterile de grup sunt puteri care pot fi atribuite grupului dumneavoastră de chat. În general, aceste puteri dau grupului de chat abilități sau emoticoane suplimentare, care, în mod normal, nu ar fi disponibile. Puterile de grup nu pot fi comercializate atunci când sunt atribuite chat-ului dumneavoastră. În plus, puterile de grup pot fi atât Limitate sau Nelimitate.

Pentru a atribui puterea în Setările Casetei Chat, bifați căsuța de lângă putere, urmată de butonul "Actualizați aceste setări".

Atribuirea unei puteri de grup

Pentru a atribui o putere de grup, întâi achiziționați puterea pe care o doriți, apoi mergeți pe chat-ul pe care doriți să o atribuiți. Scrieți numele puterii pe chat, de exemplu: "(redirect)", click pe emoticonul care apare, și dați click pe butonul "Assign". Apoi, un proprietar principal va trebui să atribuie puterea în setările casetei de chat. Pentru a accesa setările casetei de chat, click pe "Editați-vă chat-ul", apoi pe "Caracteristici Suplimentare". În mod alternativ, puteți da click pe "Edit" sub chat, introduceți parola chat-ului, iar apoi click pe "Setările Casetei Chat". Odată ce sunteți acolo, derulați în jos până la "Caracteristicile suplimentare ale casetei de chat" și căutați puterea care a fost atribuită și bifați caseta de lângă aceasta. După ce ați bifat caseta, derulați în josul paginii și click pe "Actualizați aceste setări". Reîmprospătați chat-ul și veți avea puterea de grup succes atribuită.

Scoaterea unei puteri de grup

Pentru a scoate o putere de grup, duceți-vă pe chat-ul pe care este atribuită și scrieți numele puterii pe chat, click pe emoticon, apoi pe "Unassign". Dacă ați uitat chat-ul pe care este atribuită puterea, logați-vă pe cont și derulați în jos. Acolo veți vedea numele puterii de grup urmată de "Grup1," care este chat-ul unde este atribuită. Dând click pe "Grup1" vă va trimite pe chat ca să o scoateți.

Click dreapta pe grupul unde este atribuită și selectați "Copiați Link-ul Adresei".

Scoaterea unei puteri de grup pe un chat șters

Dacă ați avut o putere de grup atribuită unui chat care a fost șters, urmați pașii de mai jos pentru a vă ajuta să vă scoateți puterea.

  1. Încercați să folosiți comanda /go. Duceți-vă pe orice chat și scrieți /go NUMECHAT și vedeți dacă sunteți capabil să vă conectați pe chat-ul șters. Dacă nu, urmați pasul următor.
  2. Copiați link-ul următor http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf?id=IDHERE și înlocuiți IDHERE cu ID-ul chat-ului șters. Pentru a obține ID-ul chat-ului șters, logați-vă și derulați până la puterile de grup atribuite. Click dreapta pe grupul pe care sunt atribuite și selectați "Copiați Link-ul Adresei". Lipiți link-ul în bara URL a browser-ului și copiați doar numerele, introduceți-le în link-ul de mai sus. Pentru exemplu, dacă link-ul chat-ului dumneavoastră este http://xat.com/xat12345678, numărul ID-ului chat-ului este 12345678.