Întrebări Frecvente

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Faq and the translation is 100% complete.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎dansk • ‎eesti • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎suomi • ‎svenska • ‎српски / srpski • ‎العربية • ‎ไทย

Întrebări frecvente

Cum îmi schimb numele, poza, și pagina acasă?

Pentru a vă schimba numele afișat, dați click pe acesta în partea de sus a listei de utilizatori, din partea dreaptă a chat-ului.

 • Introduceți numele pe care vreți să îl utilizați (folosirea numelui personal întreg nu este recomandată).

Vă puteţi adăuga propriul avatar acolo unde scrie "Picture", după ce aţi dat click pe numele dumneavoastră.

 • Pentru a vă adăuga propria imagine, pur și simplu încărcați imaginea pe un site furnizor de imagini. Imgur este unul dintre acestea, și pare să funcționeze destul de bine pe orice tip de browser.
 • Obțineți link-ul direct al imaginii pe care ați încărcat-o și lipiți-l în zona care scrie "Picture:" (Dați click pe numele dumneavoastră pentru a vedea câmpul Picture), apoi apăsați pe "OK".

Pentru a adăuga o pagină acasă, introduceți URL-ul sub câmpul pentru avatar, chiar lângă iconița casă.

Cum pot primi propriul meu chat?

Pentru a vă crea propria casetă de chat,daţi click aici. Pentru a vă crea propriul grup de chat dați click aici. (Vedeți articolul Grupuri pentru diferențele dintre cele două.)

Îmi pot șterge grupul?

Nu puteți șterge un grup pe care l-ați făcut. Cel mult, sunteți capabil să îl resetați, să-l faceți doar pentru membrii și să-i schimbați parola. Dacă îl lăsați inactiv pentru 90 de zile sau mai mult, va fi disponibil pentru a fi achiziționat de către alți utilizatori. Dacă caseta dumneavoastră chat este încorporată pe un site web pe care îl dețineți, puteți să eliminați caseta de pe site prin ștergerea codului HTML.

Îmi pot schimba numele grupului de chat?

Din păcate, nu sunteți capabil să schimbați numele grupului de chat. Însă, sunteți capabil să schimbați capitalizarea numelui grupului. Pentru a face acest lucru, sub grup, dați click pe butonul "Edit" în partea dreaptă a paginii, introduceți parola grupului, iar apoi editați câmpul "Group Name". În caz contrar, puteți crea un nou grup. Pentru a crea un grup de chat, click aici.

Cum pot găsi alte persoane cu care pot discuta?

Verificați grupurile promovate pe pagina de start xat.com. Vizitați http://xat.com/groups sau dați click pe fereasta grupului de chat. Pentru chat-urile oficiale, verificați aici.

Este ceva ce am pierdut?

Ce sunt xats/zile?

xats este valuta oficială a xat.com. Pentru a îi cumpăra, dați click pe link-ul "get xats" de pe linia emoticoanelor. Zilele semnifică cât timp sunteţi abonat, ceea ce vă permite să aveți emoticoane în avatarul dumneavoastră, efecte strălucitoare şi vă permit să folosiți puteri. Pentru mai multe informaţii, vedeţi ghidul xats.

Ce sunt puterile?

Puterile vă dau abilități speciale pe chat. Acestea includ blocarea chat-urilor private pentru persoanele necunoscute, schimbarea culorii "pionului" dumneavoastră sau chiar permiterea utilizării a mai multor emoticoane şi îmbrăţişări. Pentru mai multe informaţii, vedeţi articolul Puteri.

Notă: Aveți nevoie de zile pentru a folosi puterile.

Cum pot fi în siguranță online?

Intrați pe articolul Securitate pentru mai multe informații.

Ce semnifică culorile din lista utilizatorilor și cea a prietenilor?

Pentru o listă completă a culorilor pionului, puteți face referire la articolul Ghidul Utilizatorilor.

Notă: Unele dintre culorile pionului sunt Puteri, iar acestea trebuie să fie achiziționate. Puteți achiziționa aceste puteri mergând aici.

Ce sunt acele pălării pe pionii unor utilizatori și cum le pot obţine?

Puteți obține o pălărie cumpărând puterea Hat, una dintre puterile xat-ului. Pentru a cumpăra Hat sau alte puteri, daţi click aici. Puteți să folosiți mai multe tipuri diferite de pălării.

De exemplu:

 • Pentru o cască de baseball, scrieţi (hat#t) în numele dumneavoastră. Pentru a schimba culoarea, adăugaţi # apoi codul culorii după el. De exemplu, pentru a face o cască de baseball albastră, vă trebuie puterea Blue şi scrieţi (hat#t#b). Pentru o cască de baseball purpurie, scrieţi (hat#t#800080) sau (hat#t#rrb).

Trebuie să aveţi toate culorile (Blue, Red, Green şi Light) pentru a folosi coduri pentru culori hex precum #800080.

 • Pentru un joben, scrieți (hat#a) în numele dumneavoastră. Puteți personaliza culorile la fel ca la șapca de baseball.
 • Pentru un ou mic în partea stânga a pionului dumneavoastră, scrieți (hat#e). Dacă nu aveți Allpowers, oul va fi negru. Dacă aveți Allpowers, acesta va fi auriu. Puteți să-i schimbați culoarea în orice culoare doriți, la fel ca și cu celelalte pălării.
Notă: Dacă aveţi puterea Allpowers activată, iar pionul dumneavoastră are oul auriu, nu puteţi să-i schimbaţi culoarea decât dacă dezactivaţi allpowers.
 • Dacă scrieți (hat#g), veţi avea un cadou negru în partea stângă a pionului dumneavoastră. Puteţi să-i schimbaţi culoarea cu orice altă culoare doriţi, în mod similar ca şi la celelalte pălării.
Notă: Puteţi folosi această pălărie doar dacă aţi primit cel puţin un cadou! Dacă nu aţi primit cel puţin un cadou, (hat#g) este transformat într-un ou, în loc de cadoul normal.

Câți prieteni ar trebui să adaug?

Puteți adăuga cât de mulți prieteni doriți, dar nu are rost să adăugați toate persoanele pe care le vedeți, doar pe cei cu care există o șansă să mai vorbiți din nou. Cu cât aveți mai mulți prieteni, cu atât va fi mai greu să îi găsiți pe cei cu care chiar vreți să vorbiți.

Îmi pot șterge toată lista de prieteni deodată?

Din păcate, nu vă puteți șterge întreaga listă de prieteni deodată; trebuie să dați un-friend la fiecare utilizator în parte. Dacă nu vă deranjează să faceți un nou cont, puteți face acest lucru și să vă ștergeți întreaga listă de prieteni. Dacă vreți să vă faceți un cont nou, dați click dreapta pe chat și dați click pe setări, apoi pe iconița fișier. Selectați "Deny" pentru a șterge conținutul stocat pe computer de către xat, și click pe închide. Apoi, dați refresh la pagină, și veți avea un nou ID. Puteți înregistra acest nou ID pentru a face un nou cont. Întoarceți-vă la setările de stocare și selectați "Allow" pentru a vă garanta că xat poate să vă păstreze logat pe noul cont.

Cum pot recupera parola contului meu de xat?

Duceți-vă pe pagina de login a xat-ului și dați click pe "Lost password", în partea de sus.

Cum pot recupera parola de la grupul meu xat?

Apăsați pe butonul "Edit" în partea din dreapta-jos a paginii, introduceți adresa dumneavoastră de e-mail în cea de a două casetă de pe pagină următoare. Parola vă va fi trimisă pe adresa de e-mail pe care fost creat grupul.

Vă rugăm să rețineți atunci când cereți o parolă temporară, xat întotdeaună vă va trimite un email cu o parolă, până când o schimbați.

Ce este modul $tealth ?

$tealth, sau stealth, este atunci când proprietarii sau proprietarii principali își pun $ (semnul dolarului) în fața numelui. Acest lucru îi face să apară ca un vizitator (pionul este verde, nu arată "Proprietar" sau "Proprietar principal"). Proprietarul în $tealth încă are abilitatea de a folosi toate acțiunile, fără dezvăluirea rang-ului său. Acest lucru este ideal pentru a tasta cu utilizatorii suspecți de încălcarea regulilor și pentru a vedea cum reacționează aceștia la utilizatorii care nu sunt moderatori/proprietari.

Nu uitați că moderatorii sau proprietarii pot să dea click pe numele dumneavoastră și să vadă că nu puteți fi dat afară/banat etc. iar aceștia vor știi că sunteți un proprietar deghizat.

Ce se întâmplă dacă sunt blocat?

Dacă sunteți blocat din cauza Blocării Contului, creați un Tichet pentru a avea acest lucru rezolvat.

Ce semnifică butoanele din lista utilizatorilor?

Acestea sunt cunoscute sub numele de "bazine" în jurul comunității xat. Bazinele apar atunci când chat-ul dumneavoastră are 60 sau mai mulți utilizatori, pentru a preveni prea mulți utilizatori simultan pe același chat deodată.

 • De asemenea, puteți obține bazine în grupul dumneavoastră de chat prin achiziționarea și atribuirea puterilor Banpool și Rankpool.

De ce puterile nameglow / hat / bump nu funcționează?

Va rugăm să vă asigurați că ați scris cu litere mici. (GLOW) nu o să funcționeze pentru Nameglow, (Hat#t) nu o să meargă pentru Hat, iar (BUMP) nu o să meargă pentru Bump.

Ce se întâmplă dacă cineva încalcă termeni?

Dacă un utilizator încalcă termenii, dați click pe imaginea acestora și dați click pe Nepotrivit în partea de sus. Dacă un chat încalcă termenii, click pe Inadecvat în partea din dreapta jos. Nu raportați utilizatorii sau grupurile fără motive valide!

 • Dacă ați fost înșelat, raportați utilizatorul printr-un tichet.

Cum îmi resetez ID-ul?

Demonstrația de a obține un nou ID.

ÎNAINTE DE A URMA ACEȘTI PAȘI, FIȚI SIGUR CĂ ID-UL ESTE ÎNREGISTRAT SAU NU VEȚI FI CAPABIL SĂ-L OBȚINEȚI ÎNAPOI!

Pentru a vă reseta ID-ul, faceți click dreapta pe caseta de chat, iar apoi click pe "Settings...". Apoi, dați click pe iconița folder și setați opțiunea "Deny" stocare. Reîmprospătați pagina și din nou, dați click dreapta pe chat. Urmați pașii de mai sus, dar de data aceasta setați opțiunea pe "Allow" stocare și veți avea un ID nou. De asemenea, acest lucru elimină alternativele profiluri ale utilizatorilor din partea de sus a ferestrei, atunci când dați click pe numele dumneavoastră.

Ce face "promovarea" ?

Promovarea chat-ului dumneavoastră îl pune pe pagina de start a xat.com, în "Widgets" și în lista Grupurilor. Acest lucru va atrage o mulțime de utilizatori către grupul dumneavoastră.

 • Notă: Va rugăm să respectaţi instrucţiunile de promovare! Vedeți Promovare pentru mai multe detalii.

Pentru a vă promova grupul, dați click aici.

Ce se întâmplă dacă numele chat-ului pe care îl doresc este luat?

Dacă chat-ul este inactiv pentru 90 de zile sau mai mult, îl puteți achiziționa de aici.

Prețul unui grup de chat dat este afectat de 2 factori:

În general, prețul este mai mare pentru cuvintele comune, ca numele chat-ului.

Cu cât chat-ul a fost mai mult inactiv, cu atât prețul achiziționării acestuia este mai mic.

De ce există o limită minimă de 10 caractere pentru numele de înregistrare?

Numele înregistrate sunt, de obicei, de minim 10 caractere (maxim 18) pentru a vă permite să fiți creativi. Dacă doriți un nume scurt, accesați xat.com/name.

Ce sunt chat-urile oficiale?

Accesați articolul Chats pentru mai multe informații despre chat-urile oficiale.

Cum pot primi ajutor în legătură cu ceva?

Vizitați chat-ul http://xat.com/help pentru ajutor direct. Dacă sunteți un utilizator plătit, puteți deschide un tichet pe http://xat.com/ticket.

Există aniversări notabile pe xat?

 • Lansarea chat-urilor xat - 17 Seprembrie
 • xatech - 20 Seprembrie
 • Chat-ul Trade - 17 Ianuarie
 • Chat-ul Ajuda - 28 Mai