Images/hu

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Images and the translation is 98% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

Ahhoz hogy saját képet használsz a xaton, neked szükséged van feltölteni egy megbízható oldalra. Feltöltés után használd a Direct Linket ahhoz, hogy a kép megjelenjen a profilodon, illetve az avatarodon.

xat korlátozta a különböző képfeltöltő oldalakat amik elérhetőek. Ez úgy történik, hogy korlátozzák a nem megfelelő anyagot.Jelenleg csak ezek a képfeltöltő oldalak engedélyezettek Photobucket, TinyPic, Imageshack, Imgur, Cubeupload, Postimage, és Uploads.im.

Ha szeretnél kérni másik képfeltöltő tiltásának feloldását, nyiss egy ticketet az "Oldal Tiltás Feloldása" rész alatt xat.com/ticket.

Megjegyzés: Neked fizetett felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy ebben a témában nyiss egy ticketet.

Képfeltöltő Szolgáltatók

Az alábbi lista a xat megbízható képfeltöltő szolgáltatókat listázza. Kérjük, győződjön meg róla, hogy olvassa el és kövesse a xat és a kép szolgáltató Szolgáltatási Feltételeit kép feltöltése előtt a kép típusúainak a szogáltatásait.

Photobucket: Nincs méret korlátozás (de képes tömöríteni nagy képeket) / Photobucket regisztrációt kér ahhoz hogy feltölts képtípúsokat.

Imageshack: Szükséges fizetett előfizetőnek lenned és regisztrált fiókkal rendelkezned a képek feltöltéséhez / Maximális fájlméret alapján az előfizetés megvásárolt".

Imgur: Nem animáltː "1MB" feltöltési korlát, ha felhasználói fiók nélkül töltöd fel, "5MB" feltöltési korlát, ha egy fiókkal töltöd fel (ha a feltöltési korlát felett töltötted fel, a kép tömörítve lesz) Animált képekː "200MB" a feltöltési korlát. Megjegyzésː imgur nem sokkal megjelenik a xat.me profilokon.

Cubeupload: "5MB" feltöltési korlát / Szükséges egy regisztrált felhasználói fiók.

Postimage: Feltölthetsz képeket korlátozás nélkül. Regisztráció vagy bejelentkezés nem szükséges a képek feltöltéséhez.

Uploads.im: "10MB" feltöltési korlát / nem szükséges regisztrált fiók a képek feltöltéséhez.

Képek Feltöltése

Az alább felsorolt ​​utasításokat, hogyan kell feltölteni a képeket a különböző weboldalakon.

Megjegyzés: Ha használsz .GIF animált avatart, légy a használatban biztos xat Animált Szalag Konvertálás.

Photobucketre Feltöltés

Feltöltésre menj a Photobucket. Készíts egy felhasználói fiókot a “Feliratkozás” gombbal az oldalon. Ha már regisztrált, folytassa kattintson a kék “Feltöltés” ​​gombra a bal felső sarokban.

Imageshackre Feltöltés

Ahhoz hogy feltöltsd a ImageShack, iratkozz fel egy előfizetői tervvel vagy egy ingyenes próbaverzióra és kattints “Feltöltés” az oldal bal felső sarkában.

Imgurra Feltöltés

Töltsd fel a Imgur menj a weboldalra és kattints “Új poszt” és aztán “Képek Feltöltése”. Feltölthetsz a számítógépedről, feltölthetsz egy Kép URLből, fogd és vidd képet, vagy illeszd be a képet CTRL + C és CTRL + V használatával. Kattints a feltöltött képre, hogy megkapd a direct linket a jobb felső sarokban a képnek.

Cubeuploadra Feltöltés

Cubeupload feltöltése egyszerű. Menj a Cubeupload és kattints “Válaszd Képek” gombot. Válaszd a képet amit szeretnél feltölteni és kattints a “Választ”. Aztán, várj amíg a képed feltöltődik és másold az első linket a kép megtekintéséhez alább.

Postimagera Feltöltés

Ahhoz hogy feltöltsd a Postimage, kattints “Feltöltés” és “Képek Kiválasztása” gombra a weboldalon, aztán válaszd ki a fájlt amit szeretnél feltölteni.

Uploads.im Feltöltés

Ahhoz hogy feltöltsd a Uploads.im, válaszd ki a fájlt amit szeretnél feltölteni a weboldalra, és kattints a zöld “Feltöltés” gombra.

xat Avatarok

Illeszd a direct linket az avatarodat címkézett dobozába "kép".

xatnak van 1758 listázott képe amit te használhatsz, mint avatar. Te megtalálhatod a listát alapértelmezett avatarok cikket.

Egyenként is láthatod őket http://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png ahol ? a szám 1 és 1758 között, pl. Avatar 1.

Direct Link Használata mint xat Avatar

Ahhoz hogy használd a Direct Link, mint egy xat avatar, másold a direct linket és illeszd be az avatar dobozba.

Kép feltöltése mint chat háttérkép

Belső Háttérkép:

Ahhoz hogy szerkeszd a belső háttérképed, menj a chatedre, kattints "Chatem Szerkesztése" és aztán "Háttérkép Változtatása". Aztán, illeszd be a Direct Link a belső háttérképnek a "Háttérkép" dobozba és nyomd meg OK.

Külső Háttérkép:

Ahhoz hogy szerkeszd a külső háttérképet, kattints "Szerkesztés" a chat jobb alsó sarkában. Írd be a chat jelszavát és kattints "Benyújtás". Aztán, illeszd be a Direct Linket a "Háttérkép" dobozba, görgess le és nyomd meg "Változtatások mentése" gombot.

Extra információ

Itt egy általános lista a használt méretekről, hogy testreszabd a chated és más lehetőségeket.

  • Belső háttérkép: 728x486 pixels
  • Alapértelmezett avatar és 2d gif iframe: 30x30 pixels