Open main menu
This page is a translated version of the page Images and the translation is 50% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

Ahhoz hogy saját képet használsz a xaton, neked szükséged van feltölteni egy megbízható oldalra. Feltöltés után használd a Direct Linket ahhoz, hogy a kép megjelenjen a profilodon, illetve az avatarodon.

xat korlátozta a különböző képfeltöltő oldalakat amik elérhetőek. Ez úgy történik, hogy korlátozzák a nem megfelelő anyagot.Jelenleg csak ezek a képfeltöltő oldalak engedélyezettek Photobucket, TinyPic, Imageshack, Imgur, Cubeupload, Postimage, és Uploads.im.

Ha szeretnél kérni másik képfeltöltő tiltásának feloldását, nyiss egy ticketet az "Oldal Tiltás Feloldása" rész alatt xat.com/ticket.

Megjegyzés: Neked fizetett felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy ebben a témában nyiss egy ticketet.

Képfeltöltő Szolgáltatók

Az alábbi lista a xat megbízható képfeltöltő szolgáltatókat listázza. Kérjük, győződjön meg róla, hogy olvassa el és kövesse a xat és a kép szolgáltató Szolgáltatási Feltételeit kép feltöltése előtt a kép típusúainak a szogáltatásait.

Imgur: Nem animáltː "1MB" feltöltési korlát, ha felhasználói fiók nélkül töltöd fel, "5MB" feltöltési korlát, ha egy fiókkal töltöd fel (ha a feltöltési korlát felett töltötted fel, a kép tömörítve lesz) Animált képekː "200MB" a feltöltési korlát. Megjegyzésː imgur nem sokkal megjelenik a xat.me profilokon.

Cubeupload: "5MB" feltöltési korlát / Szükséges egy regisztrált felhasználói fiók.

Postimage: Feltölthetsz képeket korlátozás nélkül. Regisztráció vagy bejelentkezés nem szükséges a képek feltöltéséhez.

ImgBB: 32MB upload limit. Registration or login is not required to upload images.

Imgyukle: 100MB upload limit. Registration or login is not required to upload images.

xat Images: 5MB upload limit. Registration or login is not required to upload images.

Képek Feltöltése

Az alább felsorolt ​​utasításokat, hogyan kell feltölteni a képeket a különböző weboldalakon.

Megjegyzés: Ha használsz .GIF animált avatart, légy a használatban biztos xat Animált Szalag Konvertálás.

Imgurra Feltöltés

Töltsd fel a Imgur menj a weboldalra és kattints “Új poszt” és aztán “Képek Feltöltése”. Feltölthetsz a számítógépedről, feltölthetsz egy Kép URLből, fogd és vidd képet, vagy illeszd be a képet CTRL + C és CTRL + V használatával. Kattints a feltöltött képre, hogy megkapd a direct linket a jobb felső sarokban a képnek.

Cubeuploadra Feltöltés

Cubeupload feltöltése egyszerű. Menj a Cubeupload és kattints “Válaszd Képek” gombot. Válaszd a képet amit szeretnél feltölteni és kattints a “Választ”. Aztán, várj amíg a képed feltöltődik és másold az első linket a kép megtekintéséhez alább.

Postimagera Feltöltés

Ahhoz hogy feltöltsd a Postimage, kattints “Feltöltés” és “Képek Kiválasztása” gombra a weboldalon, aztán válaszd ki a fájlt amit szeretnél feltölteni.

Uploading to ImgBB

To upload to ImgBB, click "Start Uploading" and choose your image. Click the image preview to edit or resize your image. Then, click "Upload". Once your image has been uploaded, click the image preview and then, when the image appears on the next screen, right click it and click "Copy image address".

Uploading to Imgyukle

To upload to Imgyukle, click "Start Uploading" and choose your image. Click the image preview to edit or resize your image. Then, click "Upload". Copy the "Image URL" link below the image preview.

Uploading to xat Images

To upload to xat Images, click "Choose file" and choose your image. Then, click "Upload". Copy the "Direct Link" URL below the progress bar once it's uploaded.

xat Avatarok

Illeszd a direct linket az avatarodat címkézett dobozába "kép".

xatnak van 1758 listázott képe amit te használhatsz, mint avatar. Te megtalálhatod a listát alapértelmezett avatarok cikket.

Egyenként is láthatod őket http://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png ahol ? a szám 1 és 1758 között, pl. Avatar 1.

Direct Link Használata mint xat Avatar

Ahhoz hogy használd a Direct Link, mint egy xat avatar, másold a direct linket és illeszd be az avatar dobozba.

Kép feltöltése mint chat háttérkép

Belső Háttérkép:

Ahhoz hogy szerkeszd a belső háttérképed, menj a chatedre, kattints "Chatem Szerkesztése" és aztán "Háttérkép Változtatása". Aztán, illeszd be a Direct Link a belső háttérképnek a "Háttérkép" dobozba és nyomd meg OK.

Külső Háttérkép:

Ahhoz hogy szerkeszd a külső háttérképet, kattints "Szerkesztés" a chat jobb alsó sarkában. Írd be a chat jelszavát és kattints "Benyújtás". Aztán, illeszd be a Direct Linket a "Háttérkép" dobozba, görgess le és nyomd meg "Változtatások mentése" gombot.

Extra információ

Itt egy általános lista a használt méretekről, hogy testreszabd a chated és más lehetőségeket.

  • Belső háttérkép: 728x486 pixels
  • Alapértelmezett avatar és 2d gif iframe: 30x30 pixels