Images/nl

From xat wiki
Revision as of 23:20, 25 September 2018 by FuzzyBot (xat.me/FuzzyBot) (Updating to match new version of source page)
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

Om je eigen afbeeldingen op xat te gebruiken, moet je ze uploaden naar een vertrouwde host. Nadat je een afbeelding hebt geüpload, zal je de Direct Link moeten gebruiken om de afbeelding op je profiel of als je avatar te laten verschijnen.

xat heeft sommige restricties met betrekking tot het gebruik van verschillende image hosting websites. Er zijn restricties om de toegang tot ongepaste inhoud te beperken. Vanaf nu zijn 'Photobucket, Tinypic, Imageshack, Imgur, Cubeupload, Postimage, en Uploads.im de enige websites die je kunt gebruiken.

If you want to request for another image host to be unblocked, you may do so by opening a ticket under the department of "Domain Unblock" at xat.com/ticket.

Note: You must be a paid user to open a ticket under this topic.

Afbeelding host providers

Hieronder staat een lijst van vertrouwde afbeeldingproviders. Zorg er alsjeblieft voor dat je de Servicevoorwaarden van xat en de afbeeldingprovider lezen en dat je met alles akkoord gaat voordat je elke afbeeldingen uploadt.

Photobucket: Geen groottelimiet (maar kan grote afbeeldingen comprimeren) / Photobucket vereist dat je een geregistreerde account hebt om elk soort afbeelding te uploaden.

Tinypic: Afbeeldingen die groter zijn dan 1600px worden gecomprimeerd / Vereist dat je een CAPTCHA oplossen om afbeeldingen te uploaden / Vereist geen account om afbeeldingen te uploaden.

Imageshack: Vereist dat je een betaald abonnement en een geregistreerde account hebt om afbeeldingen te uploaden / Bestandsgrootte limiet hangt af van het abonnement dat je hebt gekocht.

Imgur: Niet-geanimeerd: 1MB upload limiet als je geen account hebt en 5MB upload limiet als je een account hebt (Als je afbeelding hoger is dan de limiet, wordt het gecomprimeerd) Geanimeerde afbeeldingen: 200MB upload limiet. Opmerking: imgur verschijnt niet meer op xat.me profielen.

Cubeupload: 5MB upload limiet / Vereist geen geregistreerde account.

Postimage: Je kunt een onbeperkt aantal afbeeldingen uploaden. Je hoeft je niet te registreren om afbeeldingen te uploaden.

Uploads.im: 10MB upload limiet / Vereist geen geregistreerde account om afbeeldingen te uploaden.

Afbeeldingen uploaden

Hieronder staat instructies over hoe afbeeldingen te uploaden naar verschillende websites.

Opmerking: Als je een .GIF geanimeerde avatar gebruikt, zorg ervoor dat je de xat Geanimeerde Strip Converter gebruikt.

Bestanden uploaden naar Photobucket

Upload door naar Photobucket. te gaan. Schrijf je in voor een account door op de knop "Sign up" te klikken. Als je eenmaal geregistreerd bent, ga verder door op de blauwe knop "Upload" te klikken.

Bestanden uploaden naar Tinypic

Upload naar Tinypic door op de grijze knop “Choose File” te klikken en een bestand te kiezen. Klik dan op de groene knop "Upload Now" nadat je de CAPTCHA hebt opgelost.

Opmerking: Je moet een CAPTCHA oplossen om de afbeelding te kunnen uploaden. Zorg er alsjeblieft voor dat adblockers of applicaties die scripts zouden kunnen blokkeren, blokkeer die CAPTCHA niet.

Opmerking: TinyPic behoudt zich het recht voor afbeeldingen te verwijderen. De afbeeldingen worden bewaard totdat ze 90 dagen lang niet zijn bekeken. Na 90 dagen wordt je afbeelding wellicht verwijderd.

Bestanden uploaden naar Imageshack

Om een afbeelding te uploaden naar ImageShack,, schrijf je in voor een abonnement of een gratis proefperiode en klik op "Upload" in de linkerbovenhoek van de pagina.

Bestanden uploaden naar Imgur

Upload naar Imgur door op je computer naar de website te gaan en op de knoppen "New post" en "Upload images" te klikken. Je kunt afbeeldingen rechtstreeks uploaden vanaf je computer of vanaf een URL, maar ook kun je een afbeelding slepen en laat het "vallen", of met de sneltoetsen Ctrl+C and Ctrl+V kun je de afbeelding plakken. Klik op de geüploade afbeelding om de directe link te krijgen.

Bestanden uploaden naar Cubeupload

Het uploaden van je afbeeldingen naar Cubeupload gaat snel en eenvoudig. Ga naar Cubeupload en klik op de knop "Select Images." Selecteer de afbeelding die je wilt uploaden en klik op "Select". Wacht dan een paar seconden en kopieer de eerste link die onder de afbeeldingsvoorvertoning verschijnt.

Bestanden uploaden naar Postimage

Om een afbeelding te uploaden naar Postimage, , klik op de knoppen "Upload" en "Choose images". Selecteer dan het bestand dat je wilt uploaden.

Bestanden uploaden naar Uploads.im

Om iets te uploaden naar Uploads.im, , selecteer het bestand dat je wilt uploaden en klik op de groene knop "Upload".

xat Avatars

Plak de directe link van je avatar in de doos met het label "Afbeelding".

xat heeft een lijst van 1758 afbeeldingen die je als avatar kunt gebruiken. Hier kun je de volledige lijst vinden: $link1

Je kunt ze ook individueel zien op http://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png waar "?" een getal tussen 1 en 1758 is, bijv. Avatar 1.

Een directe link als je xat Avatar gebruiken

Om een directe link als je xat avatar te gebruiken, kopieer de directe link en plak het in de avatar doos.

De grootte van een xat avatar is 30x30 pixels. Dit wordt vergroot tot 80x80 pixels als je de Zoom power hebt.

Een afbeelding als een chat achtergrond uploaden

Innerlijke achtergrond:

Om je innerlijke achtergrond te veranderen, ga in je chat, klik op "Chatbox aanpassen" en dan op "Achtergrond wijzigen". Plak de directe link van de innerlijke achtergrond in de doos.

Buitenste achtergrond:

Om de buitenste achtergrond te veranderen, klik op "Edit" in de rechterbenedenhoek van de chatpagina. Plak de directe link in de doos "Achtergrond".