Images/ro

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Images and the translation is 73% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย
Note  Note: This is the article for the HTML5 version of the chat, if you wish to see the Flash Player version, click here.

Pentru a vă folosi propriile imagini pe xat, trebuie să le încărcați la o gazdă de încredere. Odată încărcate, trebuie să folosiți Link-ul Direct ca imaginea să apară pe profilul dumneavoastră, sau ca avatar.

xat a restricționat diferite site-uri gazdă de imagini care le permite. Acest lucru a fost făcut ca să restricționeze material inadecvat. De acum, sigurele site-uri gazdă de imagini care sunt permise, sunt:Imgur, Cubeupload, Postimage, ImgBB, Imgyukle, xat Images

Dacă doriți să cereți ca altă gazdă de imagini să fie deblocată, trebuie să o faceți prin deschiderea unui tichet sub departamentul "Domain Unblock" la xat.com/ticket.

Notă: Trebuie să fiți un utilizator plătit pentru a deschide un tichet sub acest subiect.

Furnizorii Gazdei Imaginilor

Mai jos este o listă a furnizorilor de imagini recomandați de xat. Vă rugăm să vă asigurați că citiți și urmați Termenii și condițiile furnizorului de imagini xat și de furnizor de imagini înainte de a încărca orice tip de imagine.

Imgur: Neanimate: 1MB limită de încărcare dacă încărcaţi fără un cont. 5MB limita de încărcare dacă încărcaţi folosind un cont. Dacă încărcaţi mai mult decât limita, imaginea va fi comprimată. Imagini Animate: 200MB limita de încărcare. Notă: Imgur nu mai apare pe profilul xat.me.

Cubeupload: 5MB limita de încărcare / Necesită un cont înregistrat.

Postimage: Puteți încărca imagini nelimitat. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

ImgBB: "32MB" limită de încarcare. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

Imgyukle: "100MB" limită de încărcare. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

xat Images: "5MB" limită de încarcare. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

Hosts for xatframe

https://github.io/

Încărcarea Imaginilor

Mai jos listate sunt instrucțiunile despre cum să încărcați imagini pe site-uri web diferite.

Notă: Dacă folosiţi un avatar animat .Gif, fiţi sigur că folosiţi xat Animated Strip Converter.

Încărcarea pe Imgur

Încărcaţi pe Imgur , ducându-vă pe site-ul web și apoi click pe “New post”, apoi pe “Upload images”. Aveți posibilitatea de a le încărca din propriul calculator, încărcați folosind o URL-ul unei Imagini, drag-and-drop imaginea, sau lipiți imaginea folosind CTRL + C și CTRL + V. Click pe imaginea încărcată pentru a obține link-ul direct din partea de sus dreaptă a imaginii.

Încărcarea pe Cubeupload

Încărcare pe Cubeupload este uşoară. Mergeţi la Cubeupload şi daţi click pe butonul “Select Images”. Selectaţi imaginea pe care doriți să o încărcaţi şi daţi click pe "Select", aşteptaţi ca imaginea să se încarce şi copiaţi primul link de sub previzualizarea imaginii.

Încărcarea la Postimage

Pentru a încărca pe Postimage, pe pagina web click pe butoanele “Upload“ și “Choose images“, iar apoi selectați fișierul pe care doriți să-l încărcați.

Încărcarea pe ImgBB

Pentru a încărca în ImgBB faceți click pe „Start Uploading” și alegeți imaginea dvs.

Faceți click pe previzualizarea imaginii pentru a vă edita sau redimensiona imaginea. Apoi, click "Încarcă" După ce imaginea dumneavoastră a fost încărcată, faceți click pe previzualizarea imaginii și apoi, când imaginea apare pe ecranul următor, faceți click dreapta pe ea și apăsați pe „Copiați adresa imaginii”.

Încărcarea pe Imgyukle

Pentru a încărca în Imgyukle, faceți click pe „Start Uploading” și alegeți imaginea dvs. Faceți click pe previzualizarea imaginii pentru a vă edita sau redimensiona imaginea. Apoi, click "Încarcă". Copiați linkul „URL Imaginii” de sub previzualizarea imaginii.

Încărcarea pe xat a Imaginilor

Pentru a încărca în xat Images faceți click pe „Alege filă” și alegeți imaginea dvs.

Apoi, click "Încarcă". Copiați URL-ul „Link direct” sub bara de progres odată ce a fost încărcată.

Avatare xat

Lipiți link-ul direct al avatarului dumneavoastră în caseta de etichetate "picture"

.

xat are o listă cu 1758 avatare pe care le puteți folosi. Puteți găsi lista completă în articolul avatarelor implicite.

De asemenea, le puteți vedea pe https://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png, unde "?" este un număr între 1 și 1758; de exemplu: Avatar 1.

Folosind un Link Direct ca Avatar xat

Pentru a folosi un Link Direct ca avatar al xat-ului, copiați link-ul direct şi inserați-l în caseta avatar-ului dumneavoastră.

Încărcarea unei imagini ca fundal chat

To edit your backgrounds, go to the Edit Group page, type your group's name and password, then click "login".

For the inner background, paste the Direct Link of the inner background into the "Background" box right under "chat". For the outer background, paste the Direct Link of the outer background into the "Background" box right under "group". Once it's done, you can press "save" and then "preview" to see how it will look like without having to wait.

Note: You can also use the color picker to choose a color to serve as a background.

Alte informații

Aici este o listă de dimensiuni standard care sunt utilizate pentru a personaliza chatul și alte funcții.

  • "'Fundal interior."' 728x486 pixeli