Images/ro

From xat wiki
Revision as of 18:24, 1 December 2019 by XRavennn (xat.me/xRavenette)
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

Pentru a vă folosi propriile imagini pe xat, trebuie să le încărcați la o gazdă de încredere. Odată încărcate, trebuie să folosiți Link-ul Direct ca imaginea să apară pe profilul dumneavoastră, sau ca avatar.

xat a restricționat diferite site-uri gazdă de imagini care le permite. Acest lucru a fost făcut ca să restricționeze material inadecvat. De acum, sigurele site-uri gazdă de imagini care sunt permise, sunt:Photobucket, Imageshack, Imgur, Cubeupload, Postimage, Uploads.im

Dacă doriți să cereți ca altă gazdă de imagini să fie deblocată, trebuie să o faceți prin deschiderea unui tichet sub departamentul "Domain Unblock" la xat.com/ticket.

Notă: Trebuie să fiți un utilizator plătit pentru a deschide un tichet sub acest subiect.

Furnizorii Gazdei Imaginilor

Mai jos aveţi o listă cu provizori de imagini de încredere. Vă rugăm asiguraţi-vă că citiţi şi urmaţi Termenii şi condiţiile xat-ului şi ale provizorilor de imagini înainte să încărcaţi orice tip de imagine.

Photobucket: Nu există limită de dimensiune (dar poate comprima imaginile mari) / Photobucket necesită cont înregistrat pentru a încărca orice tip de imagini.

Imageshack: Necesită un abonament plătit și un cont înregistrat pentru a încărca imagini / Limita mărimii fișierelor bazată pe abonamentul cumpărat

Imgur: Neanimate: 1MB limita de încărcare dacă încărcaţi fără un cont, 5MB limita de încărcare dacă încărcaţi folosind un cont (Dacă încărcaţi mai mult decât limita, imaginea va fi comprimată) Imagini Animate: 200MB limita de încărcare. Notă: imgur nu mai apare pe profilul xat.me.

Cubeupload: 5MB limită de încărcare / Nu necesită un cont înregistrat.

Postimage: Puteți încărca imagini nelimitat. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

Uploads.im: 10MB limita de încărcare / Nu necesită cont înregistrat pentru a încărca imagini

Încărcarea Imaginilor

Mai jos listate sunt instrucțiunile despre cum să încărcați imagini pe site-uri web diferite.

Notă: Dacă folosiţi un avatar animat .Gif, fiţi sigur că folosiţi xat Animated Strip Converter

Încărcarea pe Photobucket

Încărcați ducându-vă pe Photobucket. . Înscrieți-vă pentru un cont folosind butonul “Sign up” de pe pagină. Odată înregistrat, continuați dând click pe butonul albastru “Upload,” din colțul din stânga sus.

Încărcarea pe Imageshack

Pentru a încărca pe ImageShack, înscrieți-vă pentru un abonament sau o încercare gratuită, și apoi dați click pe butonul “Upload,” în colțul din stânga al paginii.

Încărcarea pe Imgur

Încărcaţi pe Imgur , ducându-vă pe site-ul web și apoi click pe “New post”, apoi pe “Upload images”. Aveți posibilitatea de a le încărca din propriul calculator, încărcați folosind o URL-ul unei Imagini, drag-and-drop imaginea, sau lipiți imaginea folosind CTRL + C și CTRL + V. Click pe imaginea încărcată pentru a obține link-ul direct din partea de sus dreaptă a imaginii.

Încărcarea pe Cubeupload

Încărcare pe Cubeupload este uşoară. Mergeţi la Cubeupload şi daţi click pe butonul “Select Images”. Selectaţi imaginea pe care doriți să o încărcaţi şi daţi click pe "Select", aşteptaţi ca imaginea să se încarce şi copiaţi primul link de sub previzualizarea imaginii.

Încărcarea la Postimage

Pentru a încărca pe Postimage, , pe pagina web click pe butoanele “Upload“ și “Choose images“, iar apoi selectați fișierul pe care doriți să-l încărcați.

Încărcarea pe Uploads.im

Pentru a încărca pe Uploads.im, , selectați fişierul pe care vreți să-l încărcați pe pagina web, şi dați click pe butonul verde, "Upload".

Avatare xat

Lipiți link-ul direct al avatarului dumneavoastră în caseta de etichetate "picture".

xat are o listă cu 1758 avatare pe care le puteți folosi. Puteți găsi lista completă în articolul avatarelor implicite.

De asemenea, le puteți vedea pe http://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png, unde ? este un număr între 1 și 1758; de exemplu: Avatar 1.

Folosind un Link Direct ca Avatar xat

Pentru a folosi un Link Direct ca avatar al xat-ului, copiați link-ul direct şi inserați-l în caseta avatar-ului dumneavoastră.

Încărcarea unei imagini ca fundal chat

Fundalul Interior:

Pentru a vă edita fundalul interior, mergeți pe propriul chat, click pe "Edit your chat", apoi pe "Change Background". După aceea, lipiți Link-ul Direct al fundalului interior în casetă.

Fundal Exterior:

Pentru a edita fundalul exterior, dați click pe "Edit", în colțul din dreapta jos a paginii chat-ului. Apoi, lipiți Link-ul Direct în caseta “Background”.

Extra information

Here is a list of standard sizes that are used to customize your chat and other features.