Images/ro

From xat wiki
Revision as of 09:57, 14 November 2018 by FuzzyBot (xat.me/FuzzyBot) (Updating to match new version of source page)
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

Pentru a vă folosi propriile imagini pe xat, trebuie să le încărcați la o gazdă de încredere. Odată încărcate, trebuie să folosiți Link-ul Direct ca imaginea să apară pe profilul dumneavoastră, sau ca avatar.

xat a restricționat diferite site-uri gazdă de imagini care le permite. Acest lucru a fost făcut ca să restricționeze material inadecvat. De acum, sigurele site-uri gazdă de imagini care sunt permise, sunt: Photobucket, Tinypic, Imageshack, Imgur, Cubeupload, Postimage, și Uploads.im.

Dacă doriți să cereți ca altă gazdă de imagini să fie deblocată, trebuie să o faceți prin deschiderea unui tichet sub departamentul "Domain Unblock" la xat.com/ticket.

Notă: Trebuie să fiți un utilizator plătit pentru a deschide un tichet sub acest subiect.

Furnizorii Gazdei Imaginilor

Mai jos aveţi o listă cu provizori de imagini de încredere. Vă rugăm asiguraţi-vă că citiţi şi urmaţi Termenii şi condiţiile xat-ului şi ale provizorilor de imagini înainte să încărcaţi orice tip de imagine.

Photobucket: Nu există limită de dimensiune (dar poate comprima imaginile mari) / Photobucket necesită cont înregistrat pentru a încărca orice tip de imagini.

Tinypic: Imaginile mai mari de 1600px vor fi comprimate / Necesită rezolvarea unui CAPTCHA pentru a încărca imagini / Nu necesită un cont pentru a încărca imagini

Imageshack: Necesită un abonament plătit și un cont înregistrat pentru a încărca imagini / Limita mărimii fișierelor bazată pe abonamentul cumpărat

Imgur: Neanimate: 1MB limita de încărcare dacă încărcaţi fără un cont, 5MB limita de încărcare dacă încărcaţi folosind un cont (Dacă încărcaţi mai mult decât limita, imaginea va fi comprimată) Imagini Animate: 200MB limita de încărcare. Notă: imgur nu mai apare pe profilul xat.me.

Cubeupload: 5MB limită de încărcare / Nu necesită un cont înregistrat.

Postimage: Puteți încărca imagini nelimitat. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

Uploads.im: 10MB limita de încărcare / Nu necesită cont înregistrat pentru a încărca imagini

Încărcarea Imaginilor

Mai jos listate sunt instrucțiunile despre cum să încărcați imagini pe site-uri web diferite.

Notă: Dacă folosiţi un avatar animat .Gif, fiţi sigur că folosiţi xat Animated Strip Converter

Încărcarea pe Photobucket

Încărcați ducându-vă pe Photobucket. . Înscrieți-vă pentru un cont folosind butonul “Sign up” de pe pagină. Odată înregistrat, continuați dând click pe butonul albastru “Upload,” din colțul din stânga sus.

Încărcarea pe Tinypic

Încărcați pe Tinypic alegând fișierul și click pe butonul gri “Choose File”, apoi dați click pe butonul verde “Upload Now” și rezolvați CAPTCHA.

Notă: O să trebuiască să rezolvaţi un CAPTCHA pentru a încărca o imagine. Te rog, asigurăte de ad-blockers sau aplicaţii care s-ar putea să blocheze CAPTCHA.

Notă: TinyPic îşi rezervă dreptul de a şterge o imagine care nu a fost văzută în 90+ zile.

Încărcarea pe Imageshack

Pentru a încărca pe ImageShack, înscrieți-vă pentru un abonament sau o încercare gratuită, și apoi dați click pe butonul “Upload,” în colțul din stânga al paginii.

Încărcarea pe Imgur

Încărcaţi pe Imgur , ducându-vă pe site-ul web și apoi click pe “New post”, apoi pe “Upload images”. Aveți posibilitatea de a le încărca din propriul calculator, încărcați folosind o URL-ul unei Imagini, drag-and-drop imaginea, sau lipiți imaginea folosind CTRL + C și CTRL + V. Click pe imaginea încărcată pentru a obține link-ul direct din partea de sus dreaptă a imaginii.

Încărcarea pe Cubeupload

Încărcare pe Cubeupload este uşoară. Mergeţi la Cubeupload şi daţi click pe butonul “Select Images”. Selectaţi imaginea pe care doriți să o încărcaţi şi daţi click pe "Select", aşteptaţi ca imaginea să se încarce şi copiaţi primul link de sub previzualizarea imaginii.

Încărcarea la Postimage

Pentru a încărca pe Postimage, , pe pagina web click pe butoanele “Upload“ și “Choose images“, iar apoi selectați fișierul pe care doriți să-l încărcați.

Încărcarea pe Uploads.im

Pentru a încărca pe Uploads.im, , selectați fişierul pe care vreți să-l încărcați pe pagina web, şi dați click pe butonul verde, "Upload".

Avatare xat

Lipiți link-ul direct al avatarului dumneavoastră în caseta de etichetate "picture".

xat are o listă cu 1758 avatare pe care le puteți folosi. Puteți găsi lista completă în articolul avatarelor implicite.

De asemenea, le puteți vedea pe http://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png, unde ? este un număr între 1 și 1758; de exemplu: Avatar 1.

Folosind un Link Direct ca Avatar xat

Pentru a folosi un Link Direct ca avatar al xat-ului, copiați link-ul direct şi inserați-l în caseta avatar-ului dumneavoastră.

Încărcarea unei imagini ca fundal chat

Fundalul Interior:

Pentru a vă edita fundalul interior, mergeți pe propriul chat, click pe "Edit your chat", apoi pe "Change Background". După aceea, lipiți Link-ul Direct al fundalului interior în casetă.

Fundal Exterior:

Pentru a edita fundalul exterior, dați click pe "Edit", în colțul din dreapta jos a paginii chat-ului. Apoi, lipiți Link-ul Direct în caseta “Background”.

Extra information

Here is a list of standard sizes that are used to customize your chat and other features.