Images/ro

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Images and the translation is 90% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

Pentru a vă folosi propriile imagini pe xat, trebuie să le încărcați la o gazdă de încredere. Odată încărcate, trebuie să folosiți Link-ul Direct ca imaginea să apară pe profilul dumneavoastră, sau ca avatar.

xat a restricționat diferite site-uri gazdă de imagini care le permite. Acest lucru a fost făcut ca să restricționeze material inadecvat. De acum, sigurele site-uri gazdă de imagini care sunt permise, sunt:Photobucket, Imageshack, Imgur, Cubeupload, Postimage, ImgBB, Imgyukle and xat Images

Dacă doriți să cereți ca altă gazdă de imagini să fie deblocată, trebuie să o faceți prin deschiderea unui tichet sub departamentul "Domain Unblock" la xat.com/ticket.

Notă: Trebuie să fiți un utilizator plătit pentru a deschide un tichet sub acest subiect.

Furnizorii Gazdei Imaginilor

Mai jos este o listă a furnizorilor de imagini recomandați de xat. Vă rugăm să vă asigurați că citiți și urmați Termenii și condițiile furnizorului de imagini xat și de furnizor de imagini înainte de a încărca orice tip de imagine.

Imgur: Neanimate: 1MB limită de încărcare dacă încărcaţi fără un cont. 5MB limita de încărcare dacă încărcaţi folosind un cont. Dacă încărcaţi mai mult decât limita, imaginea va fi comprimată. Imagini Animate: 200MB limita de încărcare. Notă: Imgur nu mai apare pe profilul xat.me.

Cubeupload: 5MB limita de încărcare / Necesită un cont înregistrat.

Postimage: Puteți încărca imagini nelimitat. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

ImgBB: "32MB" limită de încarcare. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

Imgyukle: "100MB" limită de încărcare. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

xat Images: "5MB" limită de încarcare. Înregistrarea sau logarea nu sunt necesare ca să încărcați imagini.

Încărcarea Imaginilor

Mai jos listate sunt instrucțiunile despre cum să încărcați imagini pe site-uri web diferite.

Notă: Dacă folosiţi un avatar animat .Gif, fiţi sigur că folosiţi xat Animated Strip Converter.

Încărcarea pe Imgur

Încărcaţi pe Imgur , ducându-vă pe site-ul web și apoi click pe “New post”, apoi pe “Upload images”. Aveți posibilitatea de a le încărca din propriul calculator, încărcați folosind o URL-ul unei Imagini, drag-and-drop imaginea, sau lipiți imaginea folosind CTRL + C și CTRL + V. Click pe imaginea încărcată pentru a obține link-ul direct din partea de sus dreaptă a imaginii.

Încărcarea pe Cubeupload

Încărcare pe Cubeupload este uşoară. Mergeţi la Cubeupload şi daţi click pe butonul “Select Images”. Selectaţi imaginea pe care doriți să o încărcaţi şi daţi click pe "Select", aşteptaţi ca imaginea să se încarce şi copiaţi primul link de sub previzualizarea imaginii.

Încărcarea la Postimage

Pentru a încărca pe Postimage, , pe pagina web click pe butoanele “Upload“ și “Choose images“, iar apoi selectați fișierul pe care doriți să-l încărcați.

Încărcarea pe ImgBB

Pentru a încărca în ImgBB, faceți click pe „Start Uploading” și alegeți imaginea dvs. Faceți click pe previzualizarea imaginii pentru a vă edita sau redimensiona imaginea. Apoi, click "Încarcă" După ce imaginea dumneavoastră a fost încărcată, faceți click pe previzualizarea imaginii și apoi, când imaginea apare pe ecranul următor, faceți click dreapta pe ea și apăsați pe „Copiați adresa imaginii”.

Încărcarea pe Imgyukle

Pentru a încărca în Imgyukle, faceți click pe „Start Uploading” și alegeți imaginea dvs. Faceți click pe previzualizarea imaginii pentru a vă edita sau redimensiona imaginea. Apoi, click "Încarcă". Copiați linkul „URL Imaginii” de sub previzualizarea imaginii.

Încărcarea pe xat a Imaginilor

Pentru a încărca în xat Images, faceți click pe „Alege filă” și alegeți imaginea dvs. Apoi, click "Încarcă". Copiați URL-ul „Link direct” sub bara de progres odată ce a fost încărcată.

Avatare xat

Lipiți link-ul direct al avatarului dumneavoastră în caseta de etichetate "picture".

xat are o listă cu 1758 avatare pe care le puteți folosi. Puteți găsi lista completă în articolul avatarelor implicite.

De asemenea, le puteți vedea pe https://www.xat.com/web_gear/chat/av/?.png, unde "?" este un număr între 1 și 1758; de exemplu: Avatar 1.

Folosind un Link Direct ca Avatar xat

Pentru a folosi un Link Direct ca avatar al xat-ului, copiați link-ul direct şi inserați-l în caseta avatar-ului dumneavoastră.

Încărcarea unei imagini ca fundal chat

Fundalul Interior:

Pentru a vă edita fundalul interior, mergeți pe propriul chat, click pe "Edit your chat", apoi pe "Change Background". După aceea, lipiți Link-ul Direct al fundalului interior în casetă.

Fundal Exterior:

Pentru a edita fundalul exterior, dați click pe "Edit", în colțul din dreapta jos a paginii chat-ului. Apoi, lipiți Link-ul Direct în caseta “Background”.

Alte informații

Aici este o listă de dimensiuni standard care sunt utilizate pentru a personaliza chatul și alte funcții.

  • "'Fundal interior."' 728x486 pixeli