Difference between revisions of "Invisible/bs"

From xat wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Korisnik sa omogućenim $1.")
(Created page with "Invisible power omogućava ownerima skrivanje od nižih rangova (tj. owneri mogu vidjeti druge nevidljive ownere, ali ne mogu vidjeti nevidljive main ownere) i još uvijek će...")
Line 6: Line 6:
 
|function=yes
 
|function=yes
 
|info=[[File:Pereview-Invisible-Power.png|thumb|Korisnik sa omogućenim Invisible.]]
 
|info=[[File:Pereview-Invisible-Power.png|thumb|Korisnik sa omogućenim Invisible.]]
The Invisible power allows owners to hide from lower ranks (i.e. owners can see other invisible owners, but cannot see invisible main owners) and still be able to see the chat messages. The power automatically works while enabled.
+
Invisible power omogućava ownerima skrivanje od nižih rangova (tj. owneri mogu vidjeti druge nevidljive ownere, ali ne mogu vidjeti nevidljive main ownere) i još uvijek će moći da vide chat poruke. Power automatski radi dok je omogućen.
 
   
 
   
If you send a message or perform any action on the chat, your invisibility will be broken and users will be able to see you again. To become invisible again, sign out and back in.
+
Ako pošaljete poruku ili izvršite bilo koju radnju na chatu, vaša nevidljivost će biti prekinuta i korisnici će vas moći ponovno vidjeti. Da biste ponovno postali nevidljivi, odjavite se i vratite ponovo na chat.
 
}}
 
}}

Revision as of 12:21, 27 April 2018

Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎български • ‎العربية • ‎ไทย
invisible.png (INVISIBLE) - Nevidljivi owner
Korisnik sa omogućenim Invisible.

Invisible power omogućava ownerima skrivanje od nižih rangova (tj. owneri mogu vidjeti druge nevidljive ownere, ali ne mogu vidjeti nevidljive main ownere) i još uvijek će moći da vide chat poruke. Power automatski radi dok je omogućen.

Ako pošaljete poruku ili izvršite bilo koju radnju na chatu, vaša nevidljivost će biti prekinuta i korisnici će vas moći ponovno vidjeti. Da biste ponovno postali nevidljivi, odjavite se i vratite ponovo na chat.