Difference between revisions of "Powers Auction/hu"

From xat wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "* '''Jelenleg Maximum''' megmutatja a legmagasabb értékű ajánlatot.")
(Created page with "Ez attól függ, hogy mit akarsz elérni. Például, ha van 500 clear power aukciónː * Ha azt szeretné, hogy egy alku legyen alacsony( pl. 500 xats), te jó esélyel nem fo...")
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 16: Line 16:
 
* '''Jelenleg Maximum''' megmutatja a legmagasabb értékű ajánlatot.
 
* '''Jelenleg Maximum''' megmutatja a legmagasabb értékű ajánlatot.
  
* '''Current Average''' will show the value for the power out of all bids above the minimum bid.  
+
* '''Jelenleg Átlag''' megmutatja a power értékének az összes ajánlatot ami meghaladja a minimum ajánlatot.  
  
* '''Current Minimum''' will show the current minimum value that you need to bid to get a power, which is also the price that everyone will pay for the power when the auction ends.
+
* '''Jelenleg Minimum''' megmutatja a jelenlegi minimum értéket ami szükséges ahhoz, hogy megkapd a powert, ami az ár, amit mindenki fog fizetni a powerért amikor az aukciónak vége.
  
Click [https://en.wikipedia.org/wiki/Uniform_price_auction here] if you are looking for further technical information on how this auction system works.
+
Kattints [https://en.wikipedia.org/wiki/Uniform_price_auction here] ha további technikai információkat keres az aukciós rendszer működéséről.
  
 
===Példa aukció===
 
===Példa aukció===
  
If the auction is for 8000 powers and at the end of the auction the minimum bid is 200 xats, everyone who bid 200 xats or more will win the auction and get the powers for 200 xats each. Everyone who bid less than 200 xats will not win the auction, but they will also not lose any xats.
+
Ha az aukción 8000 power és az aukció végén a minimum ajánlat 200 xats, mindenki aki 200 xats vagy több ajánlatot tett meg fogja nyerni az aukciót és megkapja a powert 200 xatsért. Mindenki aki kevesebb, mint 200 xats ajánlatot tett nem fogja megnyerni az aukciót, de nem fogják elveszíteni a xatsukat.
  
 
===Hogyan tegyek ajánlatot?===
 
===Hogyan tegyek ajánlatot?===
  
It depends on what you want to achieve. For example, if there are 500 clear powers up for auction:
+
Ez attól függ, hogy mit akarsz elérni. Például, ha van 500 clear power aukciónː
* If you want a bargain you could bid low (e.g. 500 xats), but there is a good chance you will not win the auction.
+
* Ha azt szeretné, hogy egy alku legyen alacsony( pl. 500 xats), te jó esélyel nem fogsz nyerni az aukción.
* If you want to get the power, but not pay too much, you could bid 2000 xats as there is a good chance you will get it for less.
+
* Ha te szeretnéd ezt a powert, de nem akarsz sokat fizetni, neked kell ajánlatot tenni 2000 xats jó esélyed van arra, hogy megkapd a powert.
* If you are very keen, you could bid 4000 xats. You could probably get it for less in a trade chat so you should get it in the auction and hopefully for less than the 4000 you bid.
+
* Ha te nagyon szeretnéd, neked kell ajánlatot tenni 4000 xats. Lehet talán kapsz kevesebbet érte a trade chaten, így neked meg kell kapni az aukción és remélhetőleg kevesebb lesz, mint 4000 az ajánlat.
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Latest revision as of 10:21, 27 December 2017

Other languages:
English • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย

xatnak van egy aukciós rendszere ahol ajánlatot tehetsz limitált powerekre.

Az aukció oldal itt találhatóː http://xat.com/web_gear/chat/Auction4.php. Ha azonosító szám (IDk) aukció információt keresel, kérlek kattints ide.

Aukció

Mielőtt ajánlatot teszel egy powerre, olvasd el az aukciós szabályzatot power aukciós oldal.

Az aukciós rendszerben, minden ajánlattevőnek a jelenlegi minimum értéket kell a power mennyiségét fizetni (akár 80 power) és az aukció végén mindenki fizeti a jelenlegi minimum értéket. Ha nyertél az aukción, a xats automatikusan le lesz vonva és a power a fiókodba kerül.

'Megjegyzés: Növelheted az ajánlatot, mint egy minimum érték növekszik. Azonban, nem tudod csökkenti a power mennyiségét egymásra licitálással.

Technikai információ

  • Jelenleg Maximum megmutatja a legmagasabb értékű ajánlatot.
  • Jelenleg Átlag megmutatja a power értékének az összes ajánlatot ami meghaladja a minimum ajánlatot.
  • Jelenleg Minimum megmutatja a jelenlegi minimum értéket ami szükséges ahhoz, hogy megkapd a powert, ami az ár, amit mindenki fog fizetni a powerért amikor az aukciónak vége.

Kattints here ha további technikai információkat keres az aukciós rendszer működéséről.

Példa aukció

Ha az aukción 8000 power és az aukció végén a minimum ajánlat 200 xats, mindenki aki 200 xats vagy több ajánlatot tett meg fogja nyerni az aukciót és megkapja a powert 200 xatsért. Mindenki aki kevesebb, mint 200 xats ajánlatot tett nem fogja megnyerni az aukciót, de nem fogják elveszíteni a xatsukat.

Hogyan tegyek ajánlatot?

Ez attól függ, hogy mit akarsz elérni. Például, ha van 500 clear power aukciónː

  • Ha azt szeretné, hogy egy alku legyen alacsony( pl. 500 xats), te jó esélyel nem fogsz nyerni az aukción.
  • Ha te szeretnéd ezt a powert, de nem akarsz sokat fizetni, neked kell ajánlatot tenni 2000 xats jó esélyed van arra, hogy megkapd a powert.
  • Ha te nagyon szeretnéd, neked kell ajánlatot tenni 4000 xats. Lehet talán kapsz kevesebbet érte a trade chaten, így neked meg kell kapni az aukción és remélhetőleg kevesebb lesz, mint 4000 az ajánlat.