Rules:Feedback/hu

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Rules:Feedback and the translation is 100% complete.

Feedback/hu Rules

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtson minden látogató számára, szerepel egy sor iránymutatás alább, amit minden egyes felhasználónak követnie kell. Iránymutatást kell alkalmazni minden résznél a chaten.
Other languages:
English • ‎Türkçe • ‎español • ‎français • ‎magyar • ‎português do Brasil • ‎srpski (latinica)‎
1. Legyen építő jellegű. Negatív véleményeket gondolat nélkül vagy következményt nem kell figyelembe venni. 
A célja a chatnek, hogy konstruktív visszajelzést és átgondolt ötleteket javasoljunk amiben hisztek hogy őszíntén javítja a xatot. A chat nem az a hely ahol elküldöd a személyes nemtetszésed a xat felé fejlesztendő terület javaslat nélkül.
2. Légy tisztelettudó, és ne zaklass vagy ne különböztess meg senkit. 
Mi nem tesszük lehetővé a zaklatást, a diszkriminatív megjegyzéseket, vagy becsmérlő szleng kifejezéseket. Ne mondj semmi olyant valakinek, beleértve, de nem kizárólagosan, a durva üzenetet valamely személynek, csoportnak, vagy chatnek. A nem súlyos bűncselekmények, mint például azt mondja: „szopni” vagy „kuss”, egy figyelmeztetés jelenik meg, mivel nagyon sértő szavak vagy elkövető súlyosabb bűncselekményeket kaphatnak azonnali kitiltást.
3. Ne továbbíts oda nem illő tartalmat. 
Átviteli anyag egy oda nem illő jellegnek nem engedélyezett. Ez tartalmaza a szexuális képeket, smiley kombinációkat, vagy pálcika figurákat. Káromkodás vagy túlzott flörtölés nem megengedett. Kicenzúrázása egy káromkodásnak gépelve a káromkodás néhány kihagyott karakterrel vagy csillag használatával nem engedélyezett. Vita a kábítószerek osztályok A-C (megfelelően az Egyesült Királyság joga) nem megengedett. Kattints ide több információért. Ez magában foglalhatja a moderátor belátása szerint.
4. Ne hírdess nem kreatív tartalmakat vagy weboldalakat. 
Általában képek, videók, vagy egyéb kreatív tartalmak posztolása engedélyezett, amíg a tartalom származik többségi weboldalakról, mint a YouTube vagy az Imgur. Xat forumról való dolgok vagy xat fan oldal linkelése engedélyezett. Más hírdetés nem megengedett, kivéve egy felhasználó honlapján. Rajz táblák a honlapon nem megengedettek, kivéve, ha a tartalom a honlapján is tartalmazza, azt lehet posztolni a fő chaten.
5. Ne személyesíts meg más felhasználókat. 
Ne személyesíts meg más felhasználókat, nevezetesen xat staff, önkéntesek, vagy Feedback staff. Hangoztatni, más felhasználók kirúgását vagy tiltását nem megengedett. A megszemélyesítés nem feltétlenül ugyanaz a név vagy avatar használatát jelöli, mint a másik felhasználó. Egy példa a megszemélyesítésre, amikor egy felhasználó azt mondja, hogy egy másik felhasználó és megpróbál úgy viselkedni, mint ő, amelyek tartalmazzák a másik személy neve és logója használatát.
6. Ne kérj magasabb rangot. 
Megkérdezni, hogy lehetek-e tag vagy magasabb rangú nem megengedett.
7. Ne könyörögj vagy kérj ingyenes termékeket. 
Ne könyörögj xatsért, napokért vagy powerekért. Tudsz vásárolni xatsot vagy versenyt indítani a forum.
8. Spammolás és floodolás nem megengedett. 
Smiley spam több, mint hat smiley egy üzenetben. Ha mások jelentenek lag miatt smileyeket egy nevben vagy üzenetben, a felhasználót lehet kérni, hogy távolítsa el a smileyeket a nevéből vagy korlátozza a smileyek használatát az üzenetekben. Több egymást követő üzenet küldése kis tartalommal, floodnak tekinthető, nem megengedett. Extra karakterek hozzáadása egy szóhoz rendben van ésszerű mennyiségben. A moderátor figyelmeztetni fog téged, ha az üzeneteidet úgy ítéli meg, hogy hasonlít spam üzenetekre. Folyamatosan valakire való kattintás, tickle spamot eredményez, nem megengedett. Folyamatos doodle törlés nem megengedett.
9. A Size és Big használata korlátozott. 
Ne használj Size powert magasabb szinten, mint w7 vagy w77. Nevek smileyekkel meghaladhatják ezt a határt ésszerű mennyiségben, de nem takarhatja el a szöveget vagy neveket. A Size és Big (kombinált) használata magasabb méret szinten, mint w6 vagy w66 nem megengedett. Ha használod ezeket a powereket az avatarban és chat szöveget letakarja, az avatar méretét muszáj csökkenteni.
10. Javasolj ötleteket és fejlesztéseket udvarias módon. 
A felhasználók akik moderálják a Feedback chatet, önkéntesként dolgoznak és hallgatnak a felhasználók ötleteire. Kérlek légy türelmes, ha nem válaszolnak azonnal. Nyilvánosan panaszkodnak az intézkedések miatt a moderátornál nem elfogadható, és minden problémát fel kell hozni a fő tulajdonosnak, amelyet meg lehet tenni itt. Minden visszajelzés ami el lett küldve a csatornán keresztül olvasva van.
11. Árulás vagy üzletelés rendszerint nem megengedett, néhány kivétellel. 
Felhasználók nem kérhetnek hogy megvásárolhassanak előfizetői napokat. Minden olyan kereskedelemre a Trade chatet kell használni. Venni vagy eladni xats, napokat, powereket, azonosító számokat, vagy grafikát csak status üzenetekben engedélyezett. Rajz táblák egy statusba azzal a szándékka figyelmre hozva, hogy az eladás tétel, tipikusan tilos a fő chaten is,kivéve, ha másképpen nem rendelkeznek. Venni vagy eladni bármely más terméket vagy szolgáltatást tilos. Venni vagy eladni xat termékeket devizával tilos a legtöbb felhasználónak biztonsági okokból. Kérlek lásd a 12es szabályt több információért.
12. Ne trollkodj vagy ne posztolj false, őszíntétlen vagy nonszensz javaslatokat. 
Keressük a reális és valódi javaslatokat. Amennyiben a személyzetnek oka van feltételezni, akkor arra utal, ötletek ellenkezőleg, akkor figyelmeztetni kell majd tiltani, ha ezt folytatja. Például egy nem reális és nem igazi javaslat "42 kéne nekem korlátlan xatsot adjon".
13. Rajz táblák xats eladása korlátozott körülmények között engedélyezett. 
Csak a megbízható viszonteladóknak engedélyezett a rajz tábla használata xats eladása devizáért, mint pénz. Ezt csak statusban lehet. Nincs más személy vagy csoport aki használat xats eladásra rajz táblát, kivéve az önkéntesek. A felhasználóknak meg kell jegyezni, hogy a viszonteladók szerepelnek a Viszonteladók nem hivatalos oldalán, és hivatalosan nem hagyta jóvá a xat; ők egyszerűen megbízható viszonteladók egy régóta tartó biztonságos tranzakcióval.
14. Ne zavarja a chat működését. 
Viselkedj úgy, hogyha megzavarod a chat működését az tiltást eredményezhet. Témák megvitatása, még a politika is engedélyezett mindaddig amíg a vita civil. A nézeteltérés véleményt, vagy akár építő jellegű kritikát, nem kell figyelembe venni zavarónak, de küldeni gyűlöletkeltő vagy sértő megjegyzéseket nem tolerálható.
15. Ne trollkodj, posztolj durva megjegyzéseket, vagy ne okozz drámát. 
Ha a felhasználó már nyilvánvaló szándékkal zavarja másokat, vagy megzavarja a chatet, vagy ha a felhasználó túlságosan kellemetlen, akkor lehet kérni, hogy hagyja abba. Hozzászólás dolog nyilvánvaló sokk-érték (amit lehet tekinteni, mint nagyon undorítónak vagy bosszantónak) tekinthető túlságosan kellemetlen és nem szabad megengedni, és nem tekinthető el. Dráma okozása nem megengedett. Ez elsősorban a kedvét a negatív beszélgetésnek vagy műveletek más csoportoknak, ha a felhasználó valódi ötleteket sugall, hogy javítsa az említett csoportokat.
16. Minden látogatónak muszáj a nevét ésszerű hosszúságban vagy méretben használni. 
Látogatóknak szükséges ésszerű hosszúságú és méretű nevet használni. Használni egy látható smileyt, mint név, engedélyezett. A moderátoroknak van az a képességük, hogy megállapítsák, hogy odavaló-e a név. Általában írni még rendben van.
17. Ne beszéljen hackerkedésről vagy ahhoz kapcsolódó tevékenységekről. 
A hackelésről való vita szigorúan tilos.
18. A moderátoroké és az adminoké az utolsó szó a döntéseknél. 
A személyzet dönti el, hogy melyik ötleteket veti fel és veti fel témának. A személyzeté az utolsó szó a sértő anyagokról való minősítésnél is. A kisebb példái a nem megfelelő viselkedésnek, a felhasználónak fogják mondani, hogy hagyja abba, vagy ki lesz rúgva, moderátorok megítélése alapján, illetve tulajdonosok, akik tanúi viselkedésnek. Ha nem ért egyet azzal, ahogyan egy moderátor vagy tulajdonos foglalkozik a helyzettel, várja meg, amíg a személy magasabb rangúja elérhető, hogy megoldja a panaszát, illetve kérését.
19. Kerülje a már létező vagy már javasolt ötletek javaslatát. 
Ötleteknek egyedinek kell lennie vagy egyedi részeknek. Ha már javasolták a fórumon, kérjük, hozzájárulhat a témában, ha van valami új, hasznos információja amit hozzáadhat. Ha korábban javasoltad az ötletet, kérlek ne javasold újra.
20. Tartsa be a xat Szolgáltatások Feltételeit és ne osszál meg bizalmas információkat. 
Amennyiben nem tesz eleget az általános Szolgáltatások Feltételeinek tiltást eredményezhet. A következő témakörök fő területén kell tisztában lennie: Kitett személyes adatok, visszaélnek vagy oktatási hibák, és adathalász vagy csalás. Linkek a megvitatásra, sőt idéző ​​privát szerverek nem engedélyezettek, különösen azok, amelyek bevonják a xatot. Végül, nem beszélni személyes adatokról, mint például a védett blogbejegyzések, a felhasználók, akik nem jogosultak látni, vagy beszélni a szóban forgó információkról.

FELHASZNÁLÓ INFORMÁCIÓ

 • Összes nyelv engedélyezett.
 • Ahhoz, hogy segíts a személyzetnek, kérjük az elképzeléseit a lehető legrészletesebben. Ezek nem tekinthetők másként. Használhatod a Pastebint teljes mértékben megmagyarázni őket.
 • Ha van forum fiókod, posztold a javaslatod a Suggestions altémában itt.


STAFF INFORMÁCIÓ

 • A teljes okra van szükség az egyes rúgásoknál és tiltásoknál. Az adminoknak nem kell tartalmaznia a némítások okait. Az egyetlen kivétel, ha tiltott raid botok vagy tiltott felhasználók, akik folyamatosan kijátszák a tiltásokat.
 • Ha raid fordul elő, használd a /p védelmi módot. Ha ez nem működik, használd a /pr módot.
 • Ha egy felhasználó megszegi a szabályokat miközben javasol egy ötletet, hogy több engedékenységet kapjon, mint más aki itt van, csak általános témáról chatel.
 • Tartalmazza a szabálysértés információit a kirúgás oka, hogy a felhasználók tudják követni a helyes magatartást. Ne csak egy irányelvet adj, és reméljük, hogy megértik a törvényszegést.
 • A felhasználók számára megengedett, hogy teszteljék smiley kombinációkat minimális szinten mindaddig, amíg ez nem zavarja meg a normál beszélgetést.
 • Ne tilts hosszú időre nevetséges indokok miatt. Egy napos tilalmat adni nem feltétlenül igazságos az összes szabály megsértéséért. Gondolja át alaposan, hogy mi a tisztességes és megfelelő.
 • Adminok nem némítják az embereket kicsinyes dolgokért (mint pl smiley spam).
 • Ne rúgj ki tiltott felhasználókat amíg nem kattintanak rád gyorsan.
 • A bot általi tiltási problémákat ellenőrízni kell.
 • A moderátorok kötelesek bizonyítékot adni a szabályszegésért ami a moderátor privát chatjében történik.
 • Ha távol vagy vagy elfoglalt, kérlek menj a staff szobába. Ez engedélyezni fogja a botnak, hogy ideiglenes modeátorokat nevezzen ki pontosan a szükségletek alapján.
Edit-icon.png
Hírek