Difference between revisions of "Subhide/sv"

From xat wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "'''Obs:''' Utan Subhide-kraften betyder den svarta stjärnan, hjärtat eller korsan användaren är registrerad och inte prenumererad.")
(Created page with "Användare kan fortfarande se att du prenumererar (har dagar) genom att klicka på ditt namn och visa dina befogenheter.")
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 11: Line 11:
 
'''Obs:''' Utan Subhide-kraften betyder den svarta stjärnan, hjärtat eller korsan användaren är registrerad och inte prenumererad.
 
'''Obs:''' Utan Subhide-kraften betyder den svarta stjärnan, hjärtat eller korsan användaren är registrerad och inte prenumererad.
  
Subhide also removes the "Subscriber" tag in your account window (when someone hovers their cursor over your name/pawn) and replaces it with the "Registered" tag.
+
Subhide tar också bort taggen "Subscriber" i ditt kontofönster (när någon lägger markören över ditt namn/bön) och ersätter den med "Registered"-taggen.
  
Users are still able to see that you are subscribed (have days) by clicking your name and viewing your powers.
+
Användare kan fortfarande se att du prenumererar (har dagar) genom att klicka på ditt namn och visa dina befogenheter.
  
 
}}
 
}}

Latest revision as of 20:27, 30 August 2018

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎svenska • ‎العربية • ‎ไทย
subhide.png (SUBHIDE) - Dölj abonnent (svart stjärna)
Gift/BFF'd användare som använder Subhide power.

Subhide-kraften gör att stjärnan, hjärtat eller korset på din bonde blir svart medan du behåller alla normala abonnentförmågor. Dessa förmågor kan vara men är inte begränsade till: avatarffekter, abonnenten smilier bara eller förmågan att använda krafter.

Obs: Utan Subhide-kraften betyder den svarta stjärnan, hjärtat eller korsan användaren är registrerad och inte prenumererad.

Subhide tar också bort taggen "Subscriber" i ditt kontofönster (när någon lägger markören över ditt namn/bön) och ersätter den med "Registered"-taggen.

Användare kan fortfarande se att du prenumererar (har dagar) genom att klicka på ditt namn och visa dina befogenheter.