Difference between revisions of "Tickle/ro"

From xat wiki
Jump to: navigation, search
(Updating to match new version of source page)
Line 29: Line 29:
 
Autentificarea contului (Authentication, pe care ai pornit-o pentru a folosi tickle) te ajută să îţi securizezi contul. Asta va face accesarea contului tău de către utilizatori neautorizaţi mult mai grea.
 
Autentificarea contului (Authentication, pe care ai pornit-o pentru a folosi tickle) te ajută să îţi securizezi contul. Asta va face accesarea contului tău de către utilizatori neautorizaţi mult mai grea.
  
=== Frequently Asked Questions ===
+
=== Întrebări frecvente ===
[[Special:MyLanguage/Authentication#Frequently Asked Questions|CLICK HERE!]]
+
[[Special:MyLanguage/Authentication#Frequently Asked Questions|CLICK AICI!]]
 
}}
 
}}

Revision as of 13:05, 8 January 2017

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎العربية • ‎ไทย

tickle.png (TICKLE) - Fiţi notificat când alţii dau click pe numele dumneavoastră

Puterea Tickle vă permite să vedeţi care utilizatori au dat click pe numele dumneavoastră

Tickle is a free power on xat, primarily created to encourage users to secure their xat accounts using account authentication. When activated, authentication adds an additional layer of protection by requiring an authenticator code to login, in addition to your account's password. See Authentication for more information.

Cum să obţineţi tickle

  • Go to xat.com/login and turn on account authentication
  • Go to any chat and type /test (you will see a face pop up and say "est")
  • Refresh the page.
  • You have tickle! (Check the triangle beside friends to see who clicks your name)
(exemplul 1) Semnul exclamării verde vă informează când o nouă persoană a dat click pe numele dumneavoastră

Cum funcționează

  • Când activaţi puterea Tickle, mergeţi pe orice chat şi veţi vedea un triunghi în dreapta butonului pentru lista cu prieteni.
  • Triunghiul este marcat în verde când un utilizator dă click pe numele dumneavoastră (vedeţi exemplul 1).
  • Click-urile sunt înregistrate indiferent dacă persoana pe numele căruia se face click se află în acelaşi chat sau nu.

Aminteşte-ţi

Autentificarea contului (Authentication, pe care ai pornit-o pentru a folosi tickle) te ajută să îţi securizezi contul. Asta va face accesarea contului tău de către utilizatori neautorizaţi mult mai grea.

Întrebări frecvente

CLICK AICI!