Difference between revisions of "Tickle/ro"

From xat wiki
Jump to: navigation, search
(Updating to match new version of source page)
Line 5: Line 5:
 
|heading=   
 
|heading=   
 
Fiţi notificat când alţii dau click pe numele dumneavoastră
 
Fiţi notificat când alţii dau click pe numele dumneavoastră
 +
|function=yes
 
|info=   
 
|info=   
 
Puterea Tickle vă permite să vedeţi care utilizatori au dat click pe numele dumneavoastră
 
Puterea Tickle vă permite să vedeţi care utilizatori au dat click pe numele dumneavoastră

Revision as of 22:25, 28 January 2017

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎العربية • ‎ไทย
tickle.png (TICKLE) - Fiţi notificat când alţii dau click pe numele dumneavoastră

Puterea Tickle vă permite să vedeţi care utilizatori au dat click pe numele dumneavoastră

Tickle este o putere gratuită pe xat, în primul rând creată pentru a încuraja utilizatorii să își securizeze conturile de xat folosind autentificarea contului. Când este activată, autentificarea adaugă un strat adițional de protecție, necesitând un cod de autentificare pentru a vă putea loga, în plus față de parola contului dumneavoastră. Vedeți Autentificare pentru mai multe informații.

Cum să obţineţi tickle

  • Mergeți la xat.com/login și activați autentificarea contului
  • Mergeți pe orice chat și scrieți /test (veți vedea o față care apare și spune "est")
  • Reîmprospătați pagina.
  • Aveți tickle! (Verificați triunghiul de lângă prieteni pentru a vedea cine dă click pe numele dumneavoastră)
(exemplul 1) Semnul exclamării verde vă informează când o nouă persoană a dat click pe numele dumneavoastră

Cum funcționează

  • Când activaţi puterea Tickle, mergeţi pe orice chat şi veţi vedea un triunghi în dreapta butonului pentru lista cu prieteni.
  • Triunghiul este marcat în verde când un utilizator dă click pe numele dumneavoastră (vedeţi exemplul 1).
  • Click-urile sunt înregistrate indiferent dacă persoana pe numele căruia se face click se află în acelaşi chat sau nu.

Aminteşte-ţi

Autentificarea contului (Authentication, pe care ai pornit-o pentru a folosi tickle) te ajută să îţi securizezi contul. Asta va face accesarea contului tău de către utilizatori neautorizaţi mult mai grea.

Întrebări frecvente

CLICK AICI!