Difference between revisions of "User:Madison"

From xat wiki
Jump to: navigation, search
Line 16: Line 16:
 
<h2><span style="color:#020D57">Over mij</span> https://xat.com/images/smw/flag/nl.png</h2>
 
<h2><span style="color:#020D57">Over mij</span> https://xat.com/images/smw/flag/nl.png</h2>
  
<span style="color:#020D57">Mijn naam is Madison, maar de meeste mensen noemen me gewoon Madi omdat het korter is en ook is het mijn bijnaam. Ik zit al negen jaar op xat met een paar korte pauzes. Ik ben 17 jaar oud en ben geboren in Ridderkerk, een stadje in Zuid-Holland, Nederland. Ik woon momenteel in Canada en ik denk dat ik een heel interessant persoon ben. Ik maak sneeuwpoppen om 2 uur 's ochtends en maak thee terwijl ik mijn hoverboard rijd en luister naar muziek. Op het moment ben ik ook voor xat de enige Nederlandse vertaler. Ik hou van reizen (mijn nummer 1 passie), fotografie, muziek, bergen, natuur, en denken. Ik denk vaak lang en diep na over dingen en ik hou van lezen, daar ga ik meer van denken. Als elk van deze dingen je interesseert, voel je vrij om me een bericht te sturen, maar iedereen die mij goed genoeg kent, weet dat mijn slaapschema heel onregelmatig kan zijn (tja, het is jammer, dat weet ik). Ik geniet van nieuwe mensen leren kennen en kan goed advies geven, dus als je ooit iets nodig hebt, wees niet verlegen!</span>
+
<span style="color:#020D57">Mijn naam is Madison, maar de meeste mensen noemen me gewoon Madi omdat het korter is en ook is het mijn bijnaam. Ik zit al negen jaar op xat, hoewel ik een paar korte pauzes heb genomen. Ik ben 17 jaar oud en geboren in Ridderkerk, een stadje in Zuid-Holland, Nederland (dichtbij Rotterdam). Ik woon momenteel in Canada en ik denk dat ik een heel interessant persoon kan zijn. Ik maak sneeuwpoppen om 2 uur 's ochtends en maak thee terwijl ik mijn hoverboard rijd en luister naar muziek. Op het moment ben ik ook voor xat de enige Nederlandse vertaler. Ik hou van reizen (mijn nummer 1 passie), fotografie, muziek, bergen, natuur, en denken. Ik denk vaak lang en diep na over dingen en ik hou van lezen, daar ga ik meer van denken. Als elk van deze dingen je interesseert, voel je vrij om me een bericht te sturen, maar iedereen die mij goed genoeg kent, weet dat mijn slaapschema heel onregelmatig kan zijn (tja, het is jammer, dat weet ik). Ik geniet van nieuwe mensen leren kennen en kan goed advies geven, dus als je ooit iets nodig hebt, wees niet verlegen!</span>
  
 
<span style="color:#020D57">En dat is alles wat ik nu kan bedenken...</span>
 
<span style="color:#020D57">En dat is alles wat ik nu kan bedenken...</span>

Revision as of 04:54, 5 June 2017

Babel user information
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-N This user has a native understanding of English.
fr-2 Cette utilisatrice dispose de connaissances intermédiaires en français.
Users by language

Madison (143143)

Welcome to my wiki profile! I have written a Dutch and an English version. Eventually I'll add more things.

Welkom op mijn wiki profiel! Ik heb een Nederlandse en een Engelse versie geschreven. Uiteindelijk zal ik meer dingen toevoegen.

About Me ca.png

My name is Madison, however most people just call me Madi for short. I have been in and around xat since 2008, with a few short breaks in between. I'm 17 years old, born in a town called Ridderkerk in the Netherlands, and currently live in Canada. I'm a quite interesting person who builds snowmen at 2:00AM and makes tea while riding my hoverboard and listening to music. At the moment, I'm also xat's only Dutch wiki translator. Some of the things I love most are travelling (my #1 passion), photography, music, mountains, nature & the outdoors, and also thinking. I find myself thinking about some pretty deep things often and I enjoy watching/reading things that make me think a lot, so if any of this interests you then always feel free to shoot me a message - however anyone who knows me well enough knows that my sleep schedule can vary quite a lot, unfortunately. I enjoy meeting new people from all over the world on here as well and am also pretty good with advice, so if you ever need anything, don't be shy!

And I guess that's all I can think of for now...

Over mij nl.png

Mijn naam is Madison, maar de meeste mensen noemen me gewoon Madi omdat het korter is en ook is het mijn bijnaam. Ik zit al negen jaar op xat, hoewel ik een paar korte pauzes heb genomen. Ik ben 17 jaar oud en geboren in Ridderkerk, een stadje in Zuid-Holland, Nederland (dichtbij Rotterdam). Ik woon momenteel in Canada en ik denk dat ik een heel interessant persoon kan zijn. Ik maak sneeuwpoppen om 2 uur 's ochtends en maak thee terwijl ik mijn hoverboard rijd en luister naar muziek. Op het moment ben ik ook voor xat de enige Nederlandse vertaler. Ik hou van reizen (mijn nummer 1 passie), fotografie, muziek, bergen, natuur, en denken. Ik denk vaak lang en diep na over dingen en ik hou van lezen, daar ga ik meer van denken. Als elk van deze dingen je interesseert, voel je vrij om me een bericht te sturen, maar iedereen die mij goed genoeg kent, weet dat mijn slaapschema heel onregelmatig kan zijn (tja, het is jammer, dat weet ik). Ik geniet van nieuwe mensen leren kennen en kan goed advies geven, dus als je ooit iets nodig hebt, wees niet verlegen!

En dat is alles wat ik nu kan bedenken...

Gallery | Galerij

Gmi48Bj.jpg

Et9Wxs7.jpg

c64415d91b84b1baec234064e4d0bd4e.png


Thank you!

Dank je wel!