xats și zile

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Xats and the translation is 69% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎srpski (latinica)‎ • ‎العربية • ‎ไทย
Note  Note: This is the article for the HTML5 version of the chat, if you wish to see the Flash Player version, click here.

xats și zile sunt valuta xat-ului, care pot fi cheltuite pe multiple caracteristici diferite pe site-ul web. xats care sunt direct cumpărați de pe xat.com vin cu zilele de abonat. Zilele de abonat vă permit să vă mențineți abilitățile de abonat.

Cumpărare xats și zile

Click pe butonul "Get xats", pe camera chat, pentru a deschide magazinul xat.

Pentru a cumpăra xats și zile, dați click pe butonul "get xats" din bara de emoticoane, și veți fi redirecționat la magazinul xat-ului. De acolo, veți fi capabil să alegeți din patru pachete diferite, precum și o varietate de metode de plată. Când vă decideți ce pachet și metodă de plată vi se potrivește, click pe butonul pachetului și metodei de plată respective, pentru a finaliza achiziția.

Care sunt metodele de plată disponibile?

Mai jos se află un tabel cu privire la metodele de plată disponibile pe xat, în care țări sunt disponibile și care dintre ele vor provoca o rezervă să fie plasată în contul dumneavoastră.


Metoda de Plată Disponibil în Rezervă
Paysafecard Brazilia, Franța, Italia, Regatul Unit, Statele Unite, Spania kpN1Oza.png
PaymentWall Brazilia, Franța, Italia, Regatul Unit, Statele Unite, Spania kpN1Oza.png
PayPal Brazilia, Franța, Italia, Regatul Unit, Statele Unite, Spania Edge8Gf.png
PayBySkrill Brazilia, Franța, Italia, Regatul Unit, Statele Unite, Spania Edge8Gf.png
  • Notă: Doar "țările de top" sunt afișate. Dacă țara dumneavoastră nu este afișată, verificați pagina de cumpărare pentru a descoperi ce metode de plată sunt disponibile în țara dumneavoastră.
  • Notă: PaymentWall conține multiple metode de plată. Click aici și selectați-vă țara pentru a descoperi ce metode de plată sunt disponibile pentru dumneavoastră.
  • Notă:Puteți achiziționa doar prin PayPal o dată la fiecare 14 zile.

Abonații

Termenul "abonat" se referă la un utilizator care are zile de abonat. xats nu sunt afectați dacă un utilizator are sau nu zile de abonat. Mai jos, se află o listă cu beneficii exclusive pentru abonați.

Combinarea emoticoanelor

Pentru a combina emoticoane, adăugați un # urmat de codul emoticonul la sfârșitul oricărui emoticon, exemplu: scrieți (smile#shadesoff) pentru a face o față zâmbitoare care își dă ochelarii jos.

Emoticoane ca avatar

Pentru a utiliza un emoticon ca avatar, click pe numele dumneavoastră, și scrieți emoticonul pe care doriți să-l folosiți în secțiunea Imaginilor. Notă: Doar emoticoanele în paranteze vor funcționa, însemnând că $1 va funcționa, dar nu și $2.

Note: Only smilies in brackets work, meaning (sleepy) would work, while |-) wouldn't.

Abilitatea de a folosi puteri

Puterile funcționează într-un mod diferit. Cele mai multe puteri sunt emoticoane puteri, ceea ce înseamnă că acestea pot fi folosite scriind codul emoticonului ca și cum ați scrie orice emoticon obișnuit. Mai multe detalii privind puterile specifice pot fi găsite în articolul lor wiki. Lista tuturor puterilor poate fi văzută aici.

Aplicația traducător

To use the Translate application, click your name at the top of the users list, click "Settings" and click "Translator". Next, select the chat language, your language and the language you wish to speak in where prompted. Once it is set properly, check "Enable Translate" and click "Save Settings". If you wish do disable it, just repeat the process, uncheck "Enable Translate" and click "Save Settings".

Pentru a folosi aplicația Translator, dați click pe fila translator în partea stângă a casetei de chat. Apoi, selectați limba chat-ului, limba dumneavoastră și limba în care doriți să vorbiți, în cazul în care vi se solicită. Dacă textul dumneavoastră este tradus "[too long]", încercați tastarea multiplă, mesaje mai mici. Dacă textul dumneavoastră este tradus "[please login]", logați-vă pe contul dumneavoastră pentru a folosi aplicația Translator.

Note: Remember to enter the full text, avoiding abbreviations, since the translator does not translate them. This will disrupt the translation, which will hinder user's understanding of what you say.

Cheltuire xats și zile

Curent, următoarele articole nu necesită zile de abonat ca metodă de plată: săruturile; transferul de grup; relațiile.

Daţi click pe bila 8 pentru a deschide interfaţa pentru săruturi.

Săruturile

Un sărut este o animaţie mare, care apare pe toată fereastra de chat şi este vizibil pentru toţi utilizatorii (cu excepţia cazului în care aveţi ignor de la utilizatori). Fiecare sărut costă 25 xats pentru a-l trimite. Unele dintre ele necesită puterea specifică.

Pentru a trimite un sărut, click pe magic 8ball în bare de emoticoane și căutați sărutul pe care doriți să-l trimiteți. Puteți da click pe sărut pentru a-l previzualiza fără a introduce parola (doar dumneavoastră veți vedea previzualizarea). Odată ce ați găsit sărutul care vă place, introduceți parola, un mesaj opțional și click pe sărut.

Notă: Nu veți putea trimite un sărut dacă aveți ban.

Transfer de Grup

Puteţi să folosiţi xats pentru a cumpăra grupuri care nu au fost folosite de proprietar de cel puţin trei luni. Costul grupului poate varia între 1,000-18,000 xats. Depinde, în mod deosebit, de cât de popular este numele. Dacă grupul a fost vizitat de un proprietar recent, probabil nu va fi disponibil pentru transfer. Puteţi verifica preţurile şi disponibilitatea aici.

Inimă pentru cupluri, semnul plus pentru cei mai buni prieteni.
Fereastra pentru a divorţa de un utilizator conţine un câmp "message" pentru a fi afişat public şi un câmp "password" pentru a confirma. După ce completaţi aceste câmpuri, daţi click pe imaginea cu 2 oameni certându-se.

Relații

Căsătoriile sau BFF-urile (Cei Mai Buni Prieteni pentru Totdeauna) vă permit să vă împerecheați pe xat. Odată ce vă căsătoriţi sau sunteţi BFF cu un alt utilizator, numele dumneavoastră va apărea unul lângă celălalt în lista de vizitatori, pe orice chat în care sunteţi prezenţi amândoi. Persoana cu rang mai înalt are prioritate în ordinea împerecherii în lista de utilizatori. Dacă amândoi utilizatorii au același rang, persoana care este mai sus cu ajutorul puterii topman, se va duce în top. Vă puteţi căsătorii/BFF cu oricine doriţi atâta timp cât niciunul nu este deja într-o relaţie, şi atâta timp cât cealaltă persoană nu are puterea Single activată. Nu uitaţi că orice persoană cu care dați BFF sau aveți căsătorie este capabilă să divorțeze pe gratis, în orice moment și fără motiv. Pentru a da BFF/căsătorie, click pe numele persoanei, apoi dați click pe butonul "Marry/Best Friend". Cei mai buni Prieteni vor fi conectați de o cruce, în timp ce căsătoriile sunt legate de o inimă.

Divorţurile sunt gratuite. Pentru a divorţa, daţi click pe numele oricui (incluzând numele dumneavoastră), iar apoi daţi click pe butonul "Divorce". Dacă vă răzgândiţi şi vreţi să vă recăsătoriţi sau BFF, va costa încă 200 xats, aşa că asiguraţi-vă că asta e ceea ce vreţi să faceţi. O animaţie va fi afişată pe întregul chat atunci când divorţaţi.

Puteri

Puterile sunt abilități/emoticoane specifice pe care le puteți achiziționa cu xats și/sau zile de abonat. Pentru a folosi puteri, trebuie să aveți zile de abonat. Citiți mai multe despre puteri aici.

Promovare

Vă puteți utiliza puterile și zilele pentru a stimula lista de vizitatori a grupului dumneavoastră prin promovarea grupului, sau făcându-l să apară pe pagina de start a site-ului. De asemenea, vă puteți promova grupul de chat cu un banner care apare deasupra/dedesubtul casetei de chat, depinzând de setările GControl. Citiți mai multe informații despre promovare aici.

Nume de utilizator Scurte

Numele scurte de utilizatori (cunoscute ca nume scurte) sunt nume înregistrate pe care le puteți cumpăra cu xats. Acestea sunt limitate, ca lungime, la 4-9 caractere, în opoziție cu numele libere implicite pentru înregistrare, care sunt create la înregistrare, lungi de 10-18 caractere. Numele scurte pot conține numere, dar trebuie să înceapă cu o literă. Citiți mai multe despre numele scurte aici.

Comerțul

Comerțul este metoda prin care utilizatorii schimbă și cumpără puteri, xats și zile de abonat de la unul la altul. Pentru a comercializa în siguranță cu un alt utilizator, xat are o aplicație de comerț. Pentru a accesa aplicația, scrieți "trade" pe orice chat și dați click pe text-ul subliniat. Citiți mai multe despre comercializare aici.